測驗達人

susan
博一上
54270次
司法特考錄..
高二下
53569次
魯筱筱
研二下
44648次
Cyril..
研二上
38342次
(+21次)
錄事考試
小六下
25910次

統測◆15外語群英語類◆(二)英文閱讀與寫作題庫

【非選題】(二) 英譯中 (8分) The invention of computers has brought about the coming of the age of information and communication. (3) A computer can gather a wide range of information for many purposes, so can it speed up the development of communication. In this ever changing world, knowledge is power; the country that can get the latest information faster than other countries and quickly make it known to its people is likely to become the strongest. (4) Therefore, in order to catch up with other countries in this age of information, we should try our best to promote our science and technology

#19540
統測◆15外語群英語類◆(二)英文閱讀與寫作- 104 年 - 四技二專統測 專業科目(二):英文閱讀與寫作#21048
編輯私有筆記
1F
cindy520481 幼稚園下 (2016/02/03 17:33):
電腦的發明帶來資訊時代的成熟並讓通訊變得可能。一部電腦便能蒐集到各種目的的廣泛資訊,並且加速了通訊的發展。 在這個秒瞬變化世界,知識就是力量。能比其他國家更快得到最新資訊並讓國人得到這些資訊的國家便可能是最為強大的,因此,為了在這個資訊時代追上別國的腳步,我們應該要努力提升我們的科學與科技發展。
2F
Vicky Lee 小一下 (2016/03/24 23:03):
(3.)電腦可以蒐集廣泛的資訊為了許多的目的所以可以加速通訊的發展。在這個時代的變遷,知識就是力量,一個國家獲得資訊的快速比其他國家來的快,可以讓人們變得更強。 (4.)因此,為了在這個資訊時代趕上其他的國家,我們應該盡我們所能去促進我們的科學和科技。