統測◆15外語群英語類◆(二)英文閱讀與寫作題庫

【非選題】
(二) 英譯中 (8分) The invention of computers has brought about the coming of the age of information and communication. (3) A computer can gather a wide range of information for many purposes, so can it speed up the development of communication. In this ever changing world, knowledge is power; the country that can get the latest information faster than other countries and quickly make it known to its people is likely to become the strongest. (4) Therefore, in order to catch up with other countries in this age of information, we should try our best to promote our science and technology
編輯私有筆記及自訂標籤
2F
Vicky Lee 小一下 (2016/03/24)
(3.)電腦可以蒐集廣泛的資訊為了許多的目的所以可以加速通訊的發展。在這個時代的變遷,知識就是力量,一個國家獲得資訊的快速比其他國家來的快,可以讓人們變得更強。 (4.)因此,為了在這個資訊時代趕上其他的國家,我們應該盡我們所能去促進我們的科學和科技。
3F
顏芷亭 小二上 (2017/04/01)
電腦可以聚集廣範圍的計畫資料,所以它可以加速通訊的發展。在這個易變的世界,知識就是力量一個可以比其他國家更快接受新資訊且快速的讓人類知道很可能讓國家更強大。 (4)因此,為了在資訊方面跟上其他國家,我們應該盡最大力量去提升我們的自然科技。
4F
Verada Su 小三上 (2017/04/04)
電腦在各方面皆可寬闊資訊視野,所以他可以加快溝通的發展。在這個變化很快的時代。知識就是力量,一個國家可以得到比其他國家更新的資訊則可迅速讓人民更加強健。 因次,為了要在資訊的時代趕上他國,我們必須盡力去提升我們的自然與科技。