張廷宇>试卷(2015/01/08)

初等/五等/佐級◆英文題庫 下載題庫

103 年 - 地方五等一般行政 英文#18751 

选择:15题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.36.The woman________ you talked with on the phone is my cousin.
(A).which
(B).what
(C).whose
(D).whom
2.37.Thousands of people were________and many buildings were destroyed by Super Typhoon Bopha.
(A).reduced
(B).injured
(C).arranged
(D).calculated
3.38.This is the most_________novel I’ve read for a long time. I spent the whole morning reading it.
(A).dizzy
(B).exciting
(C).negative
(D).obedient
4.39.At the wedding___________, the bride and groom walked to different tables to toast their relatives and friends.
(A).banquet
(B).horizon
(C).charity
(D).manner
5.40.Chinese New Year celebrations usually last for fifteen days, allowing time for various_______ to be enjoyed.
(A).samples
(B).members
(C).demonstrations
(D).entertainments
6.第 41 題至第 45 題為題組 My little brother is so irritating.All day long he says, “Eddie, I wonder why people can talk but animals can’t.” Or, “ I wonder why the ocean looks blue.” Of course, I don’t know the answers, but I don’t let him know that. I just make up reasonable explanations, and he accepts them as if I’m the smartest person in the world.Before I answer one of his questions, I usually tell him that he’s pretty stupid and asks too many questions. Well, yesterday we both got our report cards. I got B’s and C’s, and he got straight A’s. Under the “Comments ” section on my report card, it said, “Eddie would be getting better grades if he asked more questions.” Of course, on my brother’s report card, it said just the opposite. To make things worse, my brother squawked all day about how I was so stupid for not asking questions! I just sighed and told him he was right─I wouldn’t make fun of him anymore for asking so many questions. Yes, I learned a lesson from my little brother: Never be afraid to ask questions, and NEVER be afraid to wonder why
【題組】41.Which of the following statements is true about the article?
(A).The article is about how the author’s older brother loved to ask questions.
(B).The article is about how the author loved to ask questions.
(C).The article is about how the author learned a lesson from his older brother.
(D).The article is about how the author learned a lesson from his younger brother.
7.【題組】42.Which of the following words is closest in meaning to “irritating” in paragraph one?
(A).annoying
(B).curious
(C).playful
(D).impolite
8.【題組】43.How did the author respond to his brother’s questions at first?
(A).The author ignored his brother’s questions.
(B).The author helped his brother find the correct answers to his questions.
(C).The author invented answers to his brother’s questions.
(D).The author tried to answer his brother’s questions but often failed.
9.【題組】44.What does a report card do?
(A).It helps a student learn the English alphabets.
(B).It shows a student’s progress in learning the English alphabets.
(C).It helps a student review what the teacher has taught.
(D).It shows a student’s performance at school.
10.【題組】45.Which of the following statements is closest in meaning to what the author learned from his brother?
(A).One should never laugh at one’s older brother.
(B).One should never laugh at one’s younger brother.
(C).One should never stop feeling curious about things in life.
(D).One should never stop working hard at school.
11.第 46 題至第 50 題為題組 Given that “ No pets ” signs have become ubiquitous at stores and restaurants in major cities nowadays, is it really impossible to take your pet shopping or dining? Not necessarily. One store chain that specializes in home decor merchandise has never 46 pets from entering in the company of their owners since its founding 15 years ago. Furthermore, four to five years ago, it took 47 step toward welcoming four-legged furry friends with open arms by providing pets-only shopping carts for pet owners to spend 48 time shopping with their pets. When asked whether any 49 customers have opposed the service,Chen said that as of today, there have not been any complaints about the service, which is widely accepted by customers. Occasionally, the store finds that the service encourages 50 interaction among customers since pets are a great reason for starting up a conversation. Use of the pet cart service is high, and there are frequently no vacant carts during weekends and holidays.
【題組】46
(A).ban
(B).banning
(C).banned
(D).bans
12.【題組】47
(A).other
(B).one another
(C).another
(D).others
13.【題組】48
(A).quality
(B).quantity
(C).queer
(D).quarrel
14.【題組】49
(A).consecutive
(B).conservative
(C).consequent
(D).conscious
15.【題組】50
(A).neutral
(B).negative
(C).detached
(D).positive