週三"阿摩用功日",VIP免費領取 前往
课时>试卷(2013/10/24)

高考◆英语◆安徽省題庫 下載題庫

93 年 - 2004年高考英语试题·安徽卷#11599 

选择:15题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.21. – It’s getting late. I'm afraid I must be going now. - OK. ______ .
(A).Take it easy
(B). Go slowly
(C). Stay longer
(D). See you
2.22. Let' s keep to the point or we _______ any decisions.
(A). will never reach
(B). have never reached
(C). never reach
(D). never reached
3.23. The English play _______ my students acted at the New Year's party was a great success.
(A). for which
(B). at which
(C). in which
(D). on which
4.24. When you come here for your holiday next time, don' t go to _______ hotel; I can find you _______ bed in my flat.
(A).the; a
(B). the; 不填
(C). a; the
(D). a; 不填
5.25. Roses need special care _____ they can live through winter.
(A). because
(B). so that
(C). even if
(D). as
6.26. - How about eight o' clock outside the cinema? - That _______ me fine.
(A).fits
(B). meets
(C). satisfies
(D). suits
7.27. I like _______ in the autumn when the weather is clear and bright.
(A). this
(B). that
(C). it
(D). one
8.28. Sarah, hurry up. I'm afraid you can’t have time to ______ before the party.
(A). get changed
(B). get change
(C). get changing
(D). get to change
9.29. - Isn' t that Ann's husband over there? - No, it _______ be him -I'm sure he doesn't wear glasses.
(A).can't
(B). must not
(C). won't
(D). may not
10.30. My mind wasn' t on what he was saying so I' m afraid I ______ half of it.
(A). was missing
(B). had missed
(C). will miss
(D). missed
11.31. You are saying that everyone should be equal, and this is _______I disagree.
(A). why
(B). where
(C). what
(D). how
12.32. You can take anything from the shelf and read, but please _______the books when you' ve finished with them.
(A). put on
(B). put down
(C). put back
(D). put off
13.33. Mary kept weighing herself to see how much ___ she was getting.
(A). heavier
(B). heavy
(C). the heavier
(D). the heaviest
14.34. - Susan, will you please go and empty that drawer? - _______?
(A).What for
(B). What is it
(C). How is it
(D). How come
15.35. I don't mind picking up your things from the store. _______ , the walk will do me good.
(A).Sooner or later
(B). Still
(C). In time
(D). Besides