课时>试卷(2013/10/26)

高考◆英语◆安徽省題庫 下載題庫

93 年 - 2004年高考英语试题·安徽卷#11633 

选择:20题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.
It was the night before the composition was due. As I looked at the list of topics (题目) , "The Art of Eating Spaghetti (意大利面条) " caught my eye. The word "spaghetti" brought back the
 36   of an evening at Uncle Alien' s in Belleville   37   all of us were seated around the table and Aunt Pat  38   spaghetti for supper. Spaghetti was an exotic (外来的) treat in   39   days. Never had I eaten spaghetti, and  40   of the grown-ups had enough experience to be  41   it. What laughing  42   we had about the  43   respectable method for moving spaghetti from plate to mouth.   44  , I wanted to write about that, but I wanted to  45   it down simply for my own 46 , not for Mr. Fleagle, my composition teacher.   47  , I would write something else.
When I finished it the night was half gone and there was no  48   left to write a proper composition for Mr. Fleagle. There was no choice next morning but to  49   my work. Two days passed before Mr. Fleagle returned the   50   papers. He said, "Now, class, I want to read you a composition, “The Art of Eating Spaghetti'. "
My words! He was reading my words out  51   to the whole class.   52  laughed, then the whole class was laughing with open-hearted enjoyment. I did my best not to show  53  , but what I was feeling was pure happiness,   54   my words had the power to make people     55 .

【題組】36.
(A).memory
(B). thought
(C). knowledge
(D). experience
2.【題組】37.
(A). when
(B). where
(C). since
(D). after
3.【題組】38.
(A). cooked
(B). served
(C). got
(D). made
4.【題組】39.
(A). their
(B). past
(C). last
(D). those
5.【題組】40.
(A). none
(B). one
(C). earns
(D). neither
6.【題組】41.
(A). careful about
(B). good at
(C). fond of
(D). interested in
7.【題組】42.
(A). speeches
(B). lessons
(C). sayings
(D). arguments
8.【題組】43.
(A). nearly
(B). naturally
(C). officially
(D), socially
9.【題組】44.
(A). Especially
(B). Probably
(C). Suddenly
(D). Fortunately
10.【題組】45.
(A). settle
(B). put
(C). Bite
(D). let
11.【題組】46.
(A). work
(B). story
(C). luck
(D). joy
12.【題組】47.
(A). However
(B). Therefore
(C). As for him
(D). Except for that
13.【題組】48.
(A). time
(B). excuse
(C). way
(D). idea
14.【題組】49.
(A). give up
(B). continue
(C). hand in
(D). delay
15.【題組】50.
(A). written
(B). graded
(C). collected
(D). calmly
16.【題組】51.
(A). laid
(B). fast
(C). publicly
(D). calmly
17.【題組】52.
(A). People
(B). Nobody
(C). Somebody
(D). I
18.【題組】53.
(A). shock
(B). wonder
(C). worry
(D). pleasure
19.【題組】54.
(A). if
(B). for
(C). while
(D). although
20.【題組】55.
(A). excited
(B). satisfied
(C). think
(D). laugh