無暱稱>试卷(2013/10/29)

高考◆英语◆湖北省題庫 下載題庫

93 年 - 2004年 湖北省高考英语试题及答案#11710 

选择:15题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.21.Don’t leave matches or cigarettes on the table within of little children .
(A).hand
(B).reach
(C).space
(D).distance
2.22.He kept looking at her , wondering whether he her somewhere .
(A).saw
(B).has seen
(C).sees
(D).had seen
3.23.There was time I hated to go to school .
(A).a; that
(B).a; when
(C).the; that
(D).the ; when
4.24.It was back home after the experiment .
(A).not until midnight did he go
(B).until midnight that he didn’t go
(C).not until midnight that he went
(D).until midnight when he didn’t go
5.25.There are two buildings , stands nearly a hundred feet high .
(A).the larger
(B).the larger of them
(C).the larger one that
(D).the larger of which
6.26.—Excuse me . Is this the right way to the Summer Palace ? —Sorry , I am not sure . But it be .
(A).might
(B).will
(C).must
(D).can
7.27.You should try to get a good night’s sleep much work you have to do .
(A).however
(B).no matter
(C).although
(D).whatever
8.28. with the size of the whole earth , the biggest ocean does not seem big at all .
(A).Compare
(B).When comparing
(C).Comparing
(D).When compared
9.29.What surprised me was not what he said but he said it .
(A).the way
(B).in the way that
(C).in the way
(D).the way which
10.30.On hearing the news of the accident in the coal mine, she pale .
(A).got
(B).changed
(C).went
(D).appeared
11.31.We have to the wheat as soon as possible because a storm is on the way .
(A).get away
(B).get across
(C).get through
(D).get in
12.32.Once a decision has been made , all of us should it .
(A).direct to
(B).stick to
(C).lead to
(D).refer to
13.33.—George and Lucy got married last week . Did you go to their wedding ? —No , I . Did they have a big wedding ?
(A).was not invited
(B).have not been invited
(C).hadn’t been invited
(D).didn’t invite
14.34. straight on and you’ll see a church . You won’t miss it .
(A).Go
(B).Going
(C).If you go
(D).When going
15.35.—Will $200 ? —I’m afraid not . We need at least 50 more dollars .
(A).count
(B).satisfy
(C).fit
(D).do