無暱稱>试卷(2013/10/29)

高考◆英语◆湖北省題庫 下載題庫

94 年 - 2005年 湖北省高考英语试题及答案#11711 

选择:15题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.21.The repairs cost a lot ,but it’s money well .
(A).to spend
(B).spent
(C).being spent
(D).spending
2.22.When the old man to walk back to his house ,the sun itself behind the mountain.
(A).started ;had already hidden
(B).had started ;had already hidden
(C).had started ;was hiding
(D).was starting; hid
3.23.He was hoping to go abroad but his parents that they won’t support him unless he can borrow money from the bank.
(A).were deciding
(B).have decided
(C).decided
(D).will decide
4.24.To understand the grammar of the sentence, you must break it into parts.
(A).down
(B).up
(C).off
(D).out
5.25.—Would you mind my coming over and having a look at your new garden ?My little son’s curious about those roses you grow. — .You’re welcome.
(A).Yes ,I do
(B).Never mind
(C).Yes ,please
(D).Not at all
6.26. from other continents for millions of years ,Australia has many plants and animals not found in any other country in the world.
(A).Being separated
(B).Having separated
(C).Having been separated
(D).To be separated
7.27.First ,it is important to recognize what kind of person you are and which special qualities make you different from .
(A).everyone else
(B).the other
(C).someone else
(D).the rest
8.28.What a table ! I’ve never seen such a thing before .It is it is long.
(A).half not as wide as
(B).wide not as half as
(C).not half as wide as
(D).as wide as not half
9.29.Her sister has become a lawyer, she wanted to be.
(A).who
(B).that
(C).what
(D).which
10.30.He hasn’t slept at all for three days. he is tired out.
(A).There is no point
(B).There is no need
(C).It is no wonder
(D).It is no way
11.31.They started off late and got to the airport with minutes to .
(A).spare
(B).catch
(C).leave
(D).make
12.32.—Do you know where David is? I couldn’t find him anywhere. —Well . He have gone far—his coat’s still here.
(A).shouldn’t
(B).mustn’t
(C).can’t
(D).wouldn’t
13.33.If I plan to do anything I wanted to ,I’d like to go to Tibet and travel through as much of it as possible.
(A).would
(B).could
(C).had to
(D).ought to
14.34.—Father ,you promised! —Well, .But it was you who didn’t keep your word first.
(A).so was I
(B).so did I
(C).so I was
(D).so I did
15.35.This picture was taken a long time ago . I wonder if you can my father.
(A).find out
(B).pick out
(C).look out
(D).speak out