無暱稱>试卷(2013/10/29)

高考◆英语◆湖北省題庫 下載題庫

94 年 - 2005年 湖北省高考英语试题及答案#11712 

选择:20题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.
         You are near the front line of a battle .Around you shells are exploding ;people are shooting from a house behind you .What are you doing there? You aren’t a soldier .You aren’t  36   carrying a gun .You’re standing in front of a    37  and you’re telling the TV   38  what is happening. 
         It’s all in a day’s work for a war reporter ,and it can be very    39  .In the first two years of the   40   in former Yugoslavia(前南斯拉夫),28 reporters and photographers were killed .Hundreds more were    41  .What kind of people put themselves in danger to   42   pictures to our TV screens and   43   to our newspapers? Why do they do it ? 
         “I think it’s every young journalist’s   44   to be a foreign reporter,” says Michael Nicholson, “that’s   45   you find the excitement .So when the first opportunity comes ,you take it    46  it is a war.” 
         But there are moments of   47   . Jeremy Bowen says, “Yes ,when you’re lying on the ground and bullets (子弹)are flying  48   your ears ,you think: ‘What am I doing here? I’m not going to do this again.’ But that feeling   49   after a while and when the next war starts , you’ll be   50   .” 
         “None of us believes that we’re going to   51   ,” adds Michael .But he always  52   a lucky charm(护身符)with him .It was given to him by his wife for his first war .It’s a card which says “Take care of yourself.” Does he ever think about dying? “Oh,   53  ,and every time it happens you look to the sky and say to God, ‘If you get me out of this ,I   54   I’ll never do it again.’ You can almost hear God   55   ,because you know he doesn’t believe you .” 

【題組】36.
(A).simply
(B).really
(C).merely
(D).even
2.【題組】37.
(A).crowd
(B).house
(C).battlefield
(D).camera
3.【題組】38.
(A).producers
(B).viewers
(C).directors
(D).actors
4.【題組】39.
(A).dangerous
(B).exciting
(C).normal
(D).disappointing
5.【題組】40.
(A).stay
(B).fight
(C).war
(D).life
6.【題組】41.
(A).injured
(B).buried
(C).defeated
(D).saved
7.【題組】42.
(A).bring
(B).show
(C).take
(D).make
8.【題組】43.
(A).scenes
(B).passages
(C).stories
(D).contents
9.【題組】44.
(A).belief
(B).dream
(C).duty
(D).faith
10.【題組】45.
(A).why
(B).what
(C).how
(D).where
11.【題組】46.
(A).even so
(B).ever since
(C).as if
(D).even if
12.【題組】47.
(A).fear
(B).surprise
(C).shame
(D).sadness
13.【題組】48.
(A).into
(B).around
(C).past
(D).through
14.【題組】49.
(A).returns
(B).goes
(C).continues
(D).occurs
15.【題組】50.
(A).there
(B).away
(C).out
(D).home
16.【題組】51.
(A).leave
(B).escape
(C).die
(D).remain
17.【題組】52.
(A).hangs
(B).wears
(C).holds
(D).carries
18.【題組】53.
(A).never
(B).many times
(C).some time
(D).seldom
19.【題組】54.
(A).consider
(B).accept
(C).promise
(D).guess
20.【題組】55.
(A).whispering
(B).laughing
(C).screaming
(D).crying