週三"阿摩用功日",VIP免費領取 前往
课时>试卷(2013/10/24)

高考◆英语◆安徽省題庫 下載題庫

95 年 - 2006年高考英语试题·安徽卷#11593 

选择:15题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.21.My cousin came to see me from the country, me a full basket of fresh fruits.
(A).brought
(B).bringing
(C).to bring
(D).had brought
2.22.Of the two sisters, Betty is one, and she is also the one who loves to be quiet.
(A).a younger
(B).a youngest
(C).the younger
(D).the youngest
3.23.—How are you getting on with your cleaning? Do you need my help? — , but I think I’m all right.
(A).No, thanks
(B).That’s OK
(C).You are helpful
(D).That’s very kind of you
4.24.It was already past midnight and only three young men___in the tea house.
(A).left
(B).remained
(C).delayed
(D).deserted
5.25.I __ along the street looking for a place to park when the accident .
(A).went; was occurring
(B).went; occurred
(C).was going; occurred
(D).was going; had occurred
6.26.It’s quite___ me why such things have been allowed to happen.
(A).for
(B).behind
(C).against
(D).beyond
7.27.—It’s been raining for a whole week. I think it’ll get fine soon. — . We are getting into the rainy season now.
(A).Yes, it will
(B).Of course not
(C).It’s possible
(D).It’s hard to say
8.28.Tom sounds very much___ in the job, but I’m not sure whether he can manage it.
(A).interested
(B).interesting
(C).interestingly
(D).interestedly
9.29.A warm thought suddenly came to me___ I might use the pocket money to buy some flowers for my mother’s birthday.
(A).if
(B).when
(C).that
(D).which
10.30.Most of what has been said about the Simiths___ also true of the Johnsons.
(A).are
(B).is
(C).being
(D).to be
11.31.Never in m wildest dreams___ these people are living in such poor conditions.
(A).I could imagine
(B).could I imagine
(C).I couldn’t imagine
(D).couldn’t I imagine
12.32.You may drop in or just give me a call.___ will do.
(A).Either
(B).Each
(C).Neither
(D).All
13.33.— Four dollars a pair? I think it’s a bit too much. — If you buy three pairs, the price for each will ___ to three fifty.
(A).come down
(B).take down
(C).turn over
(D).go over
14.34.Catherine bought a postcard of the place she was visiting, addressed___to___ and then posted it at the nearby post office.
(A).it; her
(B).it; herself
(C).herself; her
(D).herself; herself
15.35.Mr. Green stood up in defence of the 16-year-old boy, saying that he was not the one___ .
(A).blamed
(B).blaming
(C).to blame
(D).to be blamed