课时>试卷(2013/10/26)

高考◆英语◆安徽省題庫 下載題庫

95 年 - 2006年高考英语试题·安徽卷#11630 

选择:20题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.
Have you ever had to decide whether to go shopping or stay home and watch TV on a weekend? Now you  36  do both at the same time. Home shopping television networks(网络) have become a  37  for many people to shop without  38  having to leave their homes.
Some shoppers are  39  of department stores and supermarkets— 40  the crowds, waiting in long lines, and sometimes   41  of finding anything they want to buy. They’d rather sit quietly at home in front of the TV set and   42  a friendly announcer describe a product   43  a model shows it. And they can   44  around the clock, buying something   45  by making a phone call.
Department stores and even mail-under companies are   46  to join in the success of home shopping. Large department stores are busy   47  their own TV channels(频道)to encourage TV shopping in the future.  48  can ask questions about products and place   49  , all through their TV sets.
Will shopping by television   50  take the place of shopping in stores? Some industry managers think so.  51  many people find shopping at a   52  store a great enjoyment. And for many shoppers, it is still important to   53  or try on dresses they want to buy. That’s   54  specialists say that in the future, home shopping will   55  together with store shopping but will never entirely replace(取代) it.

【題組】36.
(A). must
(B). should
(C). shall
(D). can
2.【題組】37.
(A). programme
(B). way
(C). reason
(D). purpose
3.【題組】38.
(A). ever
(B). never
(C). still
(D). once
4.【題組】39.
(A). proud
(B). fond
(C). tired
(D). careful
5.【題組】40.
(A). fighting
(B). striking
(C). treating
(D). stopping
6.【題組】41.
(A). sense
(B). doubt
(C). hope
(D). feeling
7.【題組】42.
(A). see
(B). watch
(C). let
(D). notice
8.【題組】43.
(A).until
(B). since
(C). if
(D). while
9.【題組】44.
(A). shop
(B). wait
(C). turn
(D). deliver
10.【題組】45.
(A). suitably
(B). cheaply
(C). simply
(D). hardly
11.【題組】46.
(A). nervous
(B). lucky
(C). epual
(D). eager
12.【題組】47.
(A). putting up
(B). making up
(C). setting up
(D). looking up
13.【題組】48.
(A). Guests
(B). Assistants
(C). Managers
(D). Customers
14.【題組】49.
(A). orders
(B). goods
(C). books
(D). answers
15.【題組】50.
(A). lastly
(B). finally
(C). especially
(D). fortunately
16.【題組】51.
(A). Then
(B). Yet
(C). However
(D). Therefore
17.【題組】52.
(A). general
(B). popular
(C). real
(D). true
18.【題組】53.
(A). design
(B). make
(C). wear
(D). touch
19.【題組】54.
(A). how
(B). why
(C). what
(D). when
20.【題組】55.
(A). exist
(B). practise
(C). follow
(D). appear