课时>试卷(2013/10/24)

高考◆英语◆安徽省題庫 下載題庫

96 年 - 2007年高考英语试题·安徽卷#11592 

选择:15题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.21. The field research will take Joan and Paul about five months; it will be a long time _____ wemeet them again.
(A). after
(B). before
(C). since
(D). when
2.22. Little _______ that we were watching his every move, so he seemed to be going his ownway in this business.
(A). he realized
(B). he didn’t realize
(C). didn’t he realize
(D). did he realize
3.23. The teacher __ have thought Johnson was worth it or she wouldn’t have wasted time onhim, I suppose.
(A). should
(B). can
(C). would
(D). must
4.24. -- Was Martin sorry for what he’ d done? -- ___________. It was just like him!
(A).Never mind
(B). All right
(C). Not really
(D). Not surprisingly
5.25. In my opinion, life in the twenty-first century is much easier than ________.
(A). that used to be
(B). it is used to
(C). it was used to
(D). it used to be
6.26. They became friends again that day. Until then, they _______ to each other for nearly twoyears.
(A). didn’t speak
(B). hadn’t spoken
(C). haven’ t spoken
(D). haven’ t been speaking
7.27. -- Didn’t you have a good time at the party? -- Of course I did. As a matter of fact, I had such fun that time seemed to _______ so quickly.
(A).go by
(B). go away
(C). go out
(D). go over
8.28. The school’ s music group will be giving a big show tomorrow night and two______ on theweekend.
(A). more
(B). other
(C). else
(D). another
9.29. John received an invitation to dinner, and with his work ________, he gladly accepted it.
(A). finished
(B). finishing
(C). having finished
(D). was finished
10.30. -- Robert is indeed a wise man. -- Oh, yes. How often I have regretted ______ his advice!
(A). to take
(B). taking
(C). not to take
(D). not taking
11.31. -- Bill, if it doesn’t rain, we can go straight on and spend more time in Vienna. --______ I just want to hear Mozart.
(A).Well done !
(B). No problem.
(C). That’ s great !
(D). That’ s it.
12.32. The practice of hanging clothes across the street is a common ______ in many parts of thecity.
(A). look
(B). sign
(C). sight
(D). appearance
13.33. You can only be sure of you have at present; you cannot be sure of something _____ youmight get in the future.
(A). that; what
(B). what; /
(C). which; that
(D). /; that
14.34. Last week, only two people came to look at the house, _______ wanted to buy it.
(A). none of them
(B). both of them
(C). none of whom
(D). neither of whom
15.35. -- Did Peter fix the computer himself? -- He ________, because he doesn’t know much about computers.
(A).has it fixed
(B). had fixed it
(C). had it fixed
(D). fixed it