课时>试卷(2013/10/26)

高考◆英语◆安徽省題庫 下載題庫

96 年 - 2007年高考英语试题·安徽卷#11631 

选择:20题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.
It was the night of the full moon, a time which alwaysdrives Java’ s young people mad with excitement.
Fireworks were lit long before the moon ___36___.The big noise brought people out___37___ thewarm night to enjoy the interesting scene.Everywhere, there were the paper remains of ___38___ fireworks lying on the ground. Littleboys___39___more and covered their ears as they waited ___40___ for the explosions.
The moon appeared above the horizon(地平线) : huge,___41___ball high above the city, andthe ___42___ filled with people, as Java began to enjoy one of the year’ s greatest ___43___ : ‘ the Night of the Full Moon’, a festival(节日) that is especially popular ___44___ young people.
More and more young Javanese___45___together and walked slowly through the___46___Joking and chatting, they moved towards the mountain ____47___ the city. They continued toclimb___48___they reached the old temple(寺庙 ) at the___49___of the mountain.
After they were ___50___ the temple, they drank their water and ate their moon-cakes --delicious home-made ones, ___51___ of dried fruit and nuts. Outside, on the mountain, youngpeople ___52___ cross-legged in circles, chatting and telling each other jokes. And___53___,in their hundreds, more young people continued to make their way up the mountainto___54___the brightly shining moon.
By midnight, the fireworks had stopped shooting up from the ___55___city in the valley belowthem. But during the night, the sound continued to be heard from the distance.


【題組】36.
(A). let out
(B). gave out
(C). came out
(D). set out
2.【題組】37.
(A). into
(B). at
(C). of
(D). from
3.【題組】38.
(A). burning
(B). used
(C). exploding
(D). broken
4.【題組】39.
(A). lit
(B). bought
(C). piled
(D). removed
5.【題組】40.
(A). patiently
(B). calmly
(C). worriedly
(D). excitedly
6.【題組】41.
(A). silver
(B). new
(C). colorful
(D). gold
7.【題組】42.
(A). mountains
(B). valleys
(C). streets
(D). shops
8.【題組】43.
(A). games
(B). meetings
(C). sports
(D). events
9.【題組】44.
(A). for
(B). to
(C). with
(D). in
10.【題組】45.
(A). danced
(B). gathered
(C). drank
(D). shouted
11.【題組】46.
(A). village
(B). scene
(C). night
(D). ground
12.【題組】47.
(A). on the edge of
(B). on the way to
(C). in the center of
(D). in the direction of
13.【題組】48.
(A). while
(B). until
(C). unless
(D). though
14.【題組】49.
(A). tip
(B). back
(C). top
(D). bottom
15.【題組】50.
(A). inside
(B). near
(C). off
(D). across
16.【題組】51.
(A). fond
(B). little
(C). full
(D). free
17.【題組】52.
(A). jumped
(B). sat
(C). stood
(D). bent
18.【題組】53.
(A). so
(B). even
(C). yet
(D). still
19.【題組】54.
(A). follow
(B). show
(C). notice
(D). admire
20.【題組】55.
(A). clean
(B). gray
(C). peaceful
(D). empty