無暱稱>试卷(2013/10/29)

高考◆英语◆湖北省題庫 下載題庫

96 年 - 2007年 湖北省高考英语试题及答案#11717 

选择:10题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.21.This magazine is very with young people, who like its content and style.
(A). familiar
(B). popular
(C). similar
(D). particular
2.22.Emergency line operators must always calm and make sure that they get all the information they need to send help.
(A). grow
(B). appear
(C). become
(D).stay
3.23.Despite such a big difference in towards what one eats, there is no doubt that people in the west regard the Chinese food as something special.
(A). point
(B). idea
(C). attitude
(D).sight
4.24.If the firms failed to make enough money, they would .
(A). close down
(B). call off
(C). turn down
(D).set off
5.25.She devoted herself to her research and it earned her a good reputation in her field.
(A). strongly
(B). extremely
(C).entirely
(D).freely
6.26.People try to avoid public transportation delays by using their own cars, and this creates further problems.
(A). in short
(B). in case
(C). in doubt
(D). in turn
7.27.If we can our present difficulties, then everything should be all right.
(A). come across
(B). get over
(C). come over
(D). get off
8.28.He began to take political science only when he left school.
(A). strictly
(B). truly
(C). carefully
(D). seriously
9.29.Surely it doesn’t matter where the student associations get their money from; what is what they do with it.
(A). counts
(B). applies
(C). stresses
(D). functions
10.30.Water can absorb and give off a lot of heat without big changes in temperature, thus creating a environment.
(A). peaceful
(B). sensitive
(C). common
(D). stable