無暱稱>试卷(2013/10/29)

高考◆英语◆湖北省題庫 下載題庫

96 年 - 2007年 湖北省高考英语试题及答案#11718 

选择:20题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.
 Many years ago,I owned a service station and roadhouse on the main road between Melbourne and Adelaide.
One very cold, wet night at about 3:30 a.m., there was a 41 on the front door of our house. A young man, wet from 42 to toe, explained that he had 43 out of petrol about 30 km up the road. He had left his pregnant(怀孕的) wife and his two children 44 at the car and said that he would hitchhike(搭便车) back.
Once I had 45 a can with petrol, I took him back to his car where his two-year-old and four-year-old children were both 46 ,saying that they were cold. Once the car had started, I suggested that he    47   me back.
Before leaving, I had turned the heater 48 in the roadhouse, so that when we went in, it was nice and 49 .While the little ones played and ran 50 , I prepared bread and butter for the children,and hot chocolate for the   51   .
It was about 5 a.m. before they 52  .The young fellow asked me how much he 53  me and I told him that the petrol pump(加油泵) had 54 $15.He offered to pay “call-out fee”, but I wouldn’t accept it.
About a month later, I received a   55    from Interstate, a large bus company that we had been trying to   56   to stop off at our roadhouse for a long time. It   57   out that the young fellow I had helped was its general manager, the most   58   person in the company.
In his letter, he thanked me again and 59 me that, from then on, all their buses would stop at my service station. In this 60 , a little bit of kindness was rewarded with a huge amount of benefits.

【題組】41.
(A).kick
(B). hit
(C).beat
(D).knock
2.【題組】42.
(A).finger
(B). shoulder
(C).head
(D).hand
3.【題組】43.
(A).driven
(B). used
(C).come
(D).run
4.【題組】44.
(A).away
(B). behind
(C).over
(D).out
5.【題組】45.
(A).supplied
(B).poured
(C).equipped
(D).filled
6.【題組】46.
(A).sleeping
(B).crying
(C).quarrelling
(D).fighting
7.【題組】47.
(A).allow
(B).ring
(C).lead
(D).follow
8.【題組】48.
(A).on
(B).off
(C).in
(D).over
9.【題組】49.
(A).neat
(B).hot
(C).warm
(D).attractive
10.【題組】50.
(A).around
(B).inside
(C).nearby
(D).along
11.【題組】51.
(A).drivers
(B).guests
(C).customers
(D).adults
12.【題組】52.
(A).left
(B).arrived
(C).ate
(D).disappeared
13.【題組】53.
(A).gave
(B).paid
(C).owed
(D).offered
14.【題組】54.
(A).appeared
(B).exhibited
(C).calculated
(D).shown
15.【題組】55.
(A).call
(B).letter
(C).check
(D).notice
16.【題組】56.
(A).get
(B).force
(C).requite
(D).hope
17.【題組】57.
(A).pointed
(B).turned
(C).worked
(D).found
18.【題組】58.
(A).generous
(B).successful
(C).serious
(D).powerful
19.【題組】59.
(A).praised
(B).persuaded
(C).informed
(D).convinced
20.【題組】60.
(A).lesson
(B).business
(C).aspect
(D).case