课时>试卷(2013/10/24)

高考◆英语◆安徽省題庫 下載題庫

97 年 - 2008年高考英语试题·安徽卷#11585 

选择:15题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.21. The two girls are getting on very well and share _______ with each other.
(A). little
(B). much
(C). some
(D). none
2.22. —Did you watch the basketball match yesterday? —Yes, I did. You know, my brother ________ in the match.
(A).is playing
(B). was playing
(C). has played
(D). had played
3.23. Fred entered without knocking and, very out of breath, sank _______ a chair.
(A). on
(B). off
(C). into
(D). to
4.24. To save some of the human languages before they are forgotten, the students in ourschool started a discussion “Save Our ________”
(A).Sky
(B). Life
(C). Arts
(D). Voices
5.25. —I have some big news for you. You’ve been accepted as a member of our club. —_______ That’s great!
(A).Have I ?
(B). Pardon?
(C). Congratulations!
(D). Good idea!
6.26. All the neighbor admire this family. _________the parents are treating their child like afriend.
(A). why
(B). where
(C). which
(D). that
7.27.—Hi, Mark. How was the musical evening? —Excellent! Ales and Andy performed _________ and they won the firs prize.
(A).skillfully
(B). commonly
(C). willingly
(D). nervously
8.28. —Are you happy with your new computer? —No, it is _______ me a lot of trouble.
(A).showing
(B). leaving
(C)。 giving
(D). sparing
9.29. Students are always interested in finding out _______ they can go with a new teacher.
(A). how far
(B). how soon
(C). how often
(D). how long
10.30._______ in the fields on a March afternoon, he could feel the warmth of spring.
(A). To walk.
(B). Walking
(C). Walked
(D). Having walked
11.31. —Do you have a minute? I’ve got something to tell you. —Ok, ______ you make it short.
(A).now that
(B). if only
(C). so long as
(D). every time
12.32. —Have you got any particular plans for the coming holiday? —Yes, _______, I’m going to visit some homes for the old in the city.
(A).If ever
(B). If busy
(C). If anything
(D). If possible
13.33. I like these English songs and they ________many times on the radio.
(A). taught
(B). have taught
(C). are taught
(D). have been taught
14.34. —Good evening. Huangshan Hotel. —Good evening. ______________?
(A). Do you still have a room for tonight
(B). What would you like, please
(C). Is there anything I can do for you
(D). Who is that speaking, please
15.35. Don’t be so discouraged. If you ________such feelings, you will do better next time.
(A). carry on
(B). get back
(C). break down
(D). put away