课时>试卷(2013/10/26)

高考◆英语◆安徽省題庫 下載題庫

97 年 - 2008年高考英语试题·安徽卷#11629 

选择:20题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.
There are many different ways of seeing a town forthe first time. One of them is to walk around it,guide-book ___36___ hand. Of course, we may___37___ with our guide-books the historyand___38___developments of a town and get toknow them. ___39___ then, if we take out timeand___40___in a town for a while, we may get to know it better. When we ___41___ it as awhole, we begin to have some___42___, which even the best guide-books do not answer. Whyis the town just___43___this, this shape, this plan, this size? Why do its streets___44___ inthis particular way, and not in any ___45___ why?
Here even the best guide-book___46___us. One can’t find in it the information about how atown has developed to the___47___appearance. It may not describe the original (最初的) ___48___ of a town. However, one may get some idea of what I___49___look like by walkingaround the town. One can also imagine___50___the town was first planned and built. Then onecan learn more about in what direction the town___51___to develop.
What is the___52___of studying towns in the way? For me, it is___53___that one gets agreater depth of pleasure by visiting and seeing a town with one’s own eyes. A___54___visit toa town may help one better understand why it is attractive___55___just reading about it in aguide-book.

【題組】36.
(A). in
(B). to
(C). by
(D). on
2.【題組】37.
(A). write
(B). study
(C). tell
(D). remember
3.【題組】38.
(A). strange
(B). similar
(C). separate
(D). special
4.【題組】39.
(A). But
(B). Before
(C). Since
(D). Until
5.【題組】40.
(A). march
(B). work
(C). stay
(D). sail
6.【題組】41.
(A). look at
(B). look after
(C). look for
(D). look up
7.【題組】42.
(A). ideas
(B). opinions
(C). feelings
(D). questions
8.【題組】43.
(A). of
(B). for
(C). like
(D). as
9.【題組】44.
(A). open
(B). are
(C). begin
(D). move
10.【題組】45.
(A). one
(B). more
(C). other
(D). such
11.【題組】46.
(A). helps
(B). tricks
(C). fails
(D). satisfies
12.【題組】47.
(A). old
(B). normal
(C). first
(D). present
13.【題組】48.
(A). capital
(B). meaning
(C). design
(D). change
14.【題組】49.
(A). used to
(B). seemed to
(C). had to
(D). happened to
15.【題組】50.
(A). what
(B). how
(C). when
(D). where
16.【題組】51.
(A). stops
(B). appears
(C). starts
(D). continues
17.【題組】52.
(A). point
(B). view
(C). problem
(D). difficulty
18.【題組】53.
(A). nearly
(B). simply
(C). generally
(D). badly
19.【題組】54.
(A). costly
(B). formal
(C). group
(D). personal
20.【題組】55.
(A). from
(B). than
(C). through
(D). with