無暱稱>试卷(2013/10/29)

高考◆英语◆湖北省題庫 下載題庫

97 年 - 2008年 湖北省高考英语试题及答案#11720 

选择:10题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.21. The young man made a ______ to his parents that he would try to earn his own living after graduation.
(A). prediction
(B). promise
(C). plan
(D). contribution
2.22. The top leaders of the two countries are holding talks in a friendly______
(A). atmosphere
(B). state
(C). situation
(D). phenomenon
3.23. Though having lived abroad for years, many Chinese still ______ the traditional customs.
(A). perform
(B). possess
(C). observe
(D). support
4.24. s nobody here knows what is wrong with the machine, we must send for an engineer to ______ the problem.
(A). handle
(B). raise
(C). face
(D). present
5.25. The teacher stressed again that the students should not ______ any important details while retelling the story.
(A). bring out
(B). let out
(C). leave out
(D). make out
6.26. In modern times, people have to learn to ______ all kinds of pressure although they are leading a comfortable life.
(A). keep with
(B). stay with
(C). meet with
(D). live with
7.27. The present situation is very complex, so I think it will take me some time to ______ its reality.
(A). make up
(B). figure out
(C). look through
(D). put off
8.28. In those days, our ______ concern was to provide people who were stopped by the snow storm with food and health care.
(A). normal
(B). constant
(C). permanent
(D). primary
9.29. As he works in a remote area, he visits his parents only ______.
(A). occasionally
(B). anxiously
(C). practically
(D). urgently
10.30. When she first arrived in China, she wondered what the future might have ______ for her, but now all her worries are gone.
(A). in need
(B). in time
(C). in preparation
(D). in store