無暱稱>试卷(2013/10/29)

高考◆英语◆湖北省題庫 下載題庫

97 年 - 2008年 湖北省高考英语试题及答案#11721 

选择:20题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.
  On a warm Monday, Jenny Neilson bought a sandwich and parked her car under some trees. Rolling down the windows to  41  in fresh air, she settled back to enjoy her lunch. Suddenly she  42  a big bald(秃顶的)man running through the parking lot. Before she came to  43  what would happen, the man was there, shouting through her window, “Get out!”
Neilson  44.
Pulling open her door, the man seized her  45  the neck and hair, and threw her out of the car onto the ground. She screamed,  46  her purse and the keys.
Two reporters of the local newspaper, Robert Bruce and Jeff Jackson, just outside their office building on a  47, heard the screams and began running .
When they  48  Neilson’s car, the attacker had jumped into the driver’s seat and was  49  searching for the keys. Bruce opened the door, and he and Jackson dragged the man out. The attacker  50  back. But even in his cornered panic, he was no  51  for the two athletic men.
Reggie Miller, a worker of the local newspaper, heard the screams, too. He rushed back to the office to  52  the police, and then ran back with some plastic ropes —— used to tie up newspapers.
With his arms  53  tight behind him, the prisoner looked up and said  54 , “I hope you guys feel good about yourselves—— you just caught one of the most wanted men.” They  55  him and waited for the police.
Later, Bruce and Jackson were shocked to learn the man was the  56  carjacker (劫车者)and suspected murderer, whose  57—— but with a full head of hair—— had been recently printed in their own newspaper.
Neilson considers herself lucky  58  she suffered injuries. She believes the story might have had a  59  ending if those good people had not come to her aid. “Unfortunately,” she said, “many people would  60  have done what they did, and that’ the real truth.”

【題組】41 .
(A). bring
(B). let
(C). gather
(D). send
2.【題組】42.
(A). recognized
(B). watched
(C). noticed
(D). met
3.【題組】43.
(A). realize
(B). understand
(C). imagine
(D). conclude
4.【題組】44.
(A). escaped
(B). struggled
(C). refused
(D). obeyed
5.【題組】45.
(A). by
(B). around
(C). with
(D). on
6.【題組】46.
(A). burying
(B). forgetting
(C). offering
(D). grabbing
7.【題組】47.
(A). trip
(B). visit
(C). break
(D). holiday
8.【題組】48.
(A). started
(B). stopped
(C). entered
(D). reached
9.【題組】49.
(A). carefully
(B). madly
(C). disappointedly
(D). patiently
10.【題組】50.
(A). fought
(B). turned
(C). jumped
(D). shouted
11.【題組】51.
(A). match
(B). target
(C). equal
(D). companion
12.【題組】52.
(A). remind
(B). phone
(C). invite
(D). beg
13.【題組】53.
(A). rolled
(B). folded
(C). bent
(D). tied
14.【題組】54.
(A). angrily
(B). kindly
(C). coldly
(D). warmly
15.【題組】55.
(A). caught
(B). thanked
(C). comforted
(D). ignored
16.【題組】56.
(A). ordinary
(B). professional
(C). honest
(D). outstanding
17.【題組】57.
(A). picture
(B). background
(C). character
(D). story
18.【題組】58.
(A). and
(B). but
(C). though
(D). when
19.【題組】59.
(A). ridiculous
(B). similar
(C). strange
(D). different
20.【題組】60.
(A). sometimes
(B). never
(C). often
(D). forever