课时>试卷(2013/10/24)

高考◆英语◆安徽省題庫 下載題庫

98 年 - 2009年高考英语试题·安徽卷#11587 

选择:15题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.21. We can never expect ________ bluer sky unlesswe create ________ less polluted world.
(A). a; a
(B). a; the
(C). the; a
(D). the; the
2.22. —I wonder how much you charge for your services. —The first two are free ________ the third costs $30.
(A).while
(B). until
(C). when
(D). before
3.23. Daniel’s family ________ their holiday in Huangshan this time next week.
(A). are enjoying
(B). are to enjoy
(C). will enjoy
(D). will be enjoying
4.24. —Do you think it’s a good idea to make friends with your students? —________, I do. I think it's a great idea.
(A).Really
(B). Obviously
(C). Actually
(D). Generally
5.25. Just as Professor Scotti often ________ it, success is ninety-nine percent mental attitude.
(A). gets
(B). makes
(C). puts
(D). means
6.26. —Could you be so kind as to close the window? — ________.
(A).With pleasure
(B). Go ahead
(C). Yes, please
(D). That’s OK
7.27. A good friend of mine from ________ I was born showed up at my home right before I leftfor Beijing.
(A). how
(B). whom
(C). when
(D). which
8.28. The play ________ next month aims mainly to reflect the local culture.
(A). produced
(B). being produced
(C). to be produced
(D). having been produced
9.29. Some people who don’t like to talk much are not necessarily shy; they ________ just bequiet people.
(A). must
(B). may
(C). should
(D). would
10.30. Many children, ________ parents are away working in big cities, are taken good care of inthe village.
(A). their
(B). whose
(C). of them
(D). with whom
11.31. China has got a good ________ for fighting against the flu with its careful and smoothorganization.
(A). reputation
(B). influence
(C). impression
(D). knowledge
12.32. ________ a certain doubt among the people as to the practical value of the project.
(A). It has
(B). They have
(C). It remains
(D). There remains
13.33. We tried to find a table for seven, but they were all ________.
(A). given away
(B). kept away
(C). taken up
(D). used up
14.34. But for their help, we ________ the program in time.
(A). can not finish
(B). will not finish
(C). had not finished
(D). could not have finished
15.35. I’m amazed to hear from my school teacher again. ________,it is ten years since we metlast.
(A). In a word
(B). What’s more
(C). That’s to say
(D). Believe it or not