课时>试卷(2013/10/26)

高考◆英语◆安徽省題庫 下載題庫

98 年 - 2009年高考英语试题·安徽卷#11624 

选择:20题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.
After spending a weekend away with my adult son, Iwas so impressed by his generous heart that I senthim this letter.
Dear son,
I want to thank you for teaching me a very___36___ lesson in life by the great example you ___37__. When we were eating at that café inBondi and a person who had ___38___ his hamburger didn’t have enough money to pay for it,without any ___39___, you went over and put the ___40___ $2 into his hand.
When we were leaving, you ___41___ threw a five-cent coin onto the pavement and said___42___ like, “Some kid will really enjoy ___43___ this.”
Last week, a young man ___44___ me in the line at a petrol station didn’t have ___45___money to pay for his petrol. I asked the money collector, “How much ___46___ is he?” She toldme he had meant to put $15 of petrol in his car ___47___ he had been looking at the wronggauge(计量表) and had put in 15 ___48___, which came to just over ___49___. That is an easymistake ___50___ both gauges run fast.
Something made me think of you and ___51___ you did that night at the café in Bondi. Ihanded the man $6. He was so ___52___ and said, “But why would you do this for me?” I justsmiled as I thought of you.
Thank you, son, for teaching me that “it’s ___53___ to give than receive”. Now when I see afive-cent coin on the ___54___ and want to pick it up, I think of you and leave it ___55___,just in case some kid will get a kick out of finding it.
Love always, Mum

【題組】36.
(A). humorous
(B). private
(C). reasonable
(D). valuable
2.【題組】37.
(A). followed
(B). gave
(C). set
(D). took
3.【題組】38.
(A). ordered
(B). booked
(C). offered
(D). bought
4.【題組】39.
(A). hesitation
(B). doubt
(C). permission
(D). difficulty
5.【題組】40.
(A). other
(B). last
(C). extra
(D). rest
6.【題組】41.
(A). again
(B). already
(C). only
(D). also
7.【題組】42.
(A). nothing
(B). everything
(C). anything
(D). something
8.【題組】43.
(A). finding
(B). accepting
(C). looking for
(D). pointing at
9.【題組】44.
(A). behind
(B). beyond
(C). ahead of
(D). next to
10.【題組】45.
(A). much
(B). some
(C). any
(D). enough
11.【題組】46.
(A). far
(B). 1ong
(C). short
(D). high
12.【題組】47.
(A). and
(B). but
(C). so
(D). while
13.【題組】48.
(A). 1itres
(B). kilograms
(C). pounds
(D). kilometers
14.【題組】49.
(A). $15
(B). $20
(C). $25
(D). $30
15.【題組】50.
(A). until
(B). as
(C). although
(D). unless
16.【題組】51.
(A). what
(B). which
(C). whatever
(D). whichever
17.【題組】52.
(A). excited
(B). surprised
(C). interested
(D). encouraged
18.【題組】53.
(A). easier
(B). better
(C). faster
(D). worse
19.【題組】54.
(A). corner
(B). way
(C). ground
(D). carpet
20.【題組】55.
(A). there
(B). here
(C). out
(D). around