课时>试卷(2013/10/24)

高考◆英语◆安徽省題庫 下載題庫

99 年 - 2010年普通高等学校招生考试(安徽卷)英语#11583 

选择:15题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.21.You are the team star! Working with _____________is really your cup of tea.
(A). both
(B). either
(C). others
(D). the other
2.22.Nother matter how low you consider yourself ,there is always someone _________you wishing They were that high.
(A). getting rid of
(B). getting along with
(C). looking up to
(D). looking down upon
3.23.——How did you like Nick’s performance last night ? —— To be honest ,his singing didn’t ________to be much?
(A). appeal
(B). belong
(C). refer
(D). occur
4.24.---Do you know if Linda is willing to take charge of the program? --- ____ , does it?
(A).It makes no time
(B). It counts for nothing
(C). It doesn’t hurt to ask
(D). It doesn’t make sense
5.25.I haven’t seen Sara since she was a little _____
(A).hearing
(B).strength
(C).recogeniting
(D).measure
6.26.Bob would have helped us yesterday ,but he ______ .
(A).was busy busy
(B).is busy
(C).had been busy
(D).will be busy
7.27.It was from only a few supplies that she had bought in the village _____the hostess cooked such a nice dinner.
(A). where
(B).that
(C).when
(D).which
8.28.Can you surprised by the ending of the film? --------NO,I____the book, so I already knew the story
(A). was reading
(B). had read
(C). am reading
(D). have read
9.29. the engineer are so busy that they have zero time for outdoor sports activities, ___they have the interest.
(A). wherever
(B). Whenever
(C). even if
(D). as if
10.30. he had wonderful childhood, _____with his mother to all corners of the word
(A). travel
(B). to travel
(C). traveled
(D). traveling
11.31. _______, she is the sort of woman to spread sunshine to people through her smile.
(A). would be
(B). sensitive and though
(C). honest and confident
(D). lighthearted and optimistic
12.32 jack descried his father, who _____a brave boy many years ago, as a strong-wiled man
(A). would be
(B). would have been
(C). must be
(D). must have been
13.33. Just use this room for the time being, and we’ll offer you a larger one ____it becomes available.
(A). as soon as
(B). unless
(C). as far as
(D). until
14.34.----we’ve spent too much money recently. ----well, it isn’t surprising. Our friends and relatives______around all the time
(A). are coming
(B). had come
(C). were coming
(D). have been coming
15.35.---______? ------- That would be great! Please drop me off at the library.
(A). could you bring me the bill
(B). would you like me to give you a lift
(C). could you tell me the postcode for Patia
(D). Would you like to have my e-mail address.