课时>试卷(2013/12/10)

高考◆英语◆海南省題庫 下載題庫

99 年 - 2010年海南卷高考英语真题#13465 

选择:50题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.21——Have you finished reading Jane Eyre? 一N0,I——my homework all day yesterday.
(A) was doing
(B) would do
(C) had done
(D) do
2.22 The workers——the glasses and marked on each box” This Side UP”
(A) carried
(B) delivered
(C) pressed
(D) packed
3.23 I'll spend half of my holiday practicing English and————————half learning drawing
(A) another
(B) the other
(C) other’s
(D) other
4.24 As a child, Jack studied in a village school,——is named after his grandfather.
(A) which
(B) where
(C) what
(D).that
5.25 Mary made coffee————————her guests were finishing their meal
(A) so that
(B) although
(C) while
(D) as if
6.26 I have seldom seen my mother——pleased with my progress as she is now
(A) so
(B) very
(C).too
(D) rather
7.27 Mrs.White showed her students some old maps from the library.
(A) to borrow
(B) to be borrowed
(C) borrowed
(D) borrowing
8.28 When you are home,give a call to let me know you safely.
(A) are arriving
(B) have arrived
(C) had arrived
(D) will arrive
9.29 Just be patient .You expect the world to change so soon
(A) can’t
(B) needn’t
(C) may not
(D) will not
10.30 The little boy won’t go to sleep his mother tells him a story.
(A) or
(B).unless
(C) but
(D) whether
11.31一Everybody is going to climb the mountain. Can I go too, mum? — Wait till you are old enough, dear.
(A) will you?
(B) Why not?
(C) I hope so
(D).I’m afraid not
12.32 The discovery of gold in Australia led thousands to believe that a fortune——
(A) is made
(B) would make
(C) was to be made
(D) had made
13.33 We haven’t discussed yet we are going to place our new furniture
(A). that
(B) .which
(C) what
(D) where
14.34 with Father’s Day around the corner, I have taken some money out of the bank—— presents for my dad
(A) buy
(B).to buy
(C) buying
(D) to have bought
15.35一Was he sorry for what he’d done? 一
(A) No wonder
(B) Well done
(C) Not really
(D) Go ahead
16. It was a busy morning,about 8:30,when an elderly gentleman in his 80s came to the hospital .I heard him saying to the nurse that he was in a hurry for all appointment(约会)at 9:30  The nurse had him take a 36 in the waiting area, 37 him it would be at least 40 Minutes 38 someone would be able to see him I saw him 39 his watch and decided, since I was 40 busy—my patient didn’t 41 at the appointed hour, I would examine his wound .While taking care of his wound.I asked him if he had another doctor’s appointment  The gentleman said no and told me that he 42 to go to the nursing home to eat breakfast with his 43 .He told me that she had been 44 for a while and that she had a special disease I asked if she would be 45 if he was a bit late. He replied that she __ 46 knew who he was,that she had not been able t0 47 him for five years now. I was 48 , and asked him,“And you 49 go every morning,even though she doesn’t know who you are?” He smiled and said.“She doesn’t know me but I know who she is” I had to hold back   50 as he left.   Now I 51 that in marriages,true love is 52 of all that is The happiest people don’t 53 have the best of everything;they just 54 the best of everything they have 55 isn’t about how to live through the storm,but how to dance in the rain.
【題組】36
(A) breath
(B).test
(C) seat
(D) break
17.【題組】37
(A) persuading
(B) promising
(C) understanding
(D) telling
18.【題組】38
(A) if
(B) before
(C) since
(D) after
19.【題組】39
(A) taking off
(B).fixing
(C) looking at
(D) winding
20.【題組】40.
(A) very
(B) also
(C) seldom
(D) not
21.【題組】41
(A) turn up
(B) show off
(C) come on
(D) go away
22.【題組】42
(A) needed
(B) forgot
(C) agreed
(D) happened
23.【題組】43
(A) daughter
(B) wife
(C) mother
(D) sister
24.【題組】44
(A). late
(B) well
(C) around
(D).there
25.【題組】45
(A) lonely
(B) worried
(C) doubtful
(D) hungry
26.【題組】46
(A) so far
(B) neither
(C) no longer
(D) already
27.【題組】47
(A) recognize
(B) answer
(C) believe
(D) expect
28.【題組】48
(A) moved
(B) disappointed
(C) surprised
(D) satisfied
29.【題組】49
(A) only
(B).then
(C).thus
(D) still
30.【題組】50.
(A) curiosity
(B) tears
(C) words
(D) judgment
31.【題組】51
(A) realize
(B) suggest
(C) hope
(D) prove
32.【題組】52
(A) agreement
(B) expression
(C) acceptance
(D) exhibition
33.【題組】53
(A) necessarily
(B) completely
(C).naturally
(D) frequently
34.【題組】54
(A). learn
(B) make
(C).favor
(D).try
35.【題組】55
(A) Adventure
(B) Beauty
(C) Trust
(D) Life
36.Shakespeare’s Birthplace and Exhibition of Shakespeare’s World Welcome to the world—famous house where William Shakespeare was born in l564 and where he grew up The property(房产)remained in the ownership of Shakespeare’s family until 1806 .The House has welcomed visitors traveling from all over the world ,for over 250 years. ◆Enter through the Visitors’ Centre and see the highly—praised exhibition Shakespeare's World,a lively and fullintroduction to the life and work of Shakespeare ◆Stand in the rooms where Shakespeare grew up ◆Discover examples of furniture and needlework from Shakespeare’s period ◆Enjoy the traditional(传统的)English garden,planted with trees and flower mentioned in the poet’s works ⊙The Birthplace is within easy walking distance of all the carparks shown on the map;nearest is Windsor Street(3 minutes’ Walk) ⊙The House may present difficulties but the Visitors’ Centre,its exhibition.and the garden are accessible (可进入的)towheelchair users ⊙The Shakespeare Coffee House(opposite the Birthplace)
【題組】56. How much is the admission for a family of two grown-ups and two children?
(A).£9.80.
(B).£12.00.
(C).£14.20.
(D).£16.40.
37.【題組】57.Where is the nearest parking place to Shakespeare’s Birthplace?
(A).Behind the exhibition hall.
(B).Opposite the Visiturs’Centre.
(C).At Windsor Street.
(D).Near the Coffee House.
38.【題組】58.A wheelchair user may need help to enter .
(A).the House
(B).the garden
(C).the Visitors’ Centne
(D).the exhibition hall
39.B EDGEWOOD - Every morning at Dixie Heights High School, customers pour into a special experiment: the district’s first coffee shop run mostly by students with special learning needs. Well before classes start, students and teachers order Lattes, Cappuccinos and Hot Chocolates. Then, during the first period, teachers call in orders on their room phones, and students make deliveries. By closing time at 9.20 a.m., the shop usually sells 90 drinks. "Whoever made the chi tea, Ms. Schatzman says it was good," Christy McKinley, a second year student, announced recently, after hanging up with the teacher. The shop is called the Dixie PIT, which stands for Power in Transition. Although some of the students are not disabled, many are, and the PIT helps them prepare for life after high school. They learn not only how to run a coffee shop but also how to deal with their affairs. They keep a timecard and receive paychecks, which they keep in check registers. Special-education teachers Kim Chevalier and Sue Casey introduced the Dixie PIT from a similar program at Kennesaw Mountain High School in Georgia. Not that it was easy. Chevalier's first problem to overcome was product-related. Should schools be selling coffee? What about sugar content? Kenton County Food Service Director Ginger Gray helped. She made sure all the drinks, which use non-fat milk, fell within nutrition (营养) guidelines. The whole school has joined in to help. Teachers agreed to give up their lounge (休息室) in the mornings.Art students painted the name of the shop on the wall. Business students designed the paychecks. The basketball team helped pay for cups.
【題組】59.What is the text mainly about?
(A).A best-selling coffee.
(B).A special educational program.
(C).Government support for schools.
(D).A new type of teacher-student relationship.
40.【題組】60.The Dixie PIT program was introduced in order to_ _.
(A).raise money for school affairs
(B).do some research on nutrition
(C).develop students' practical skills
(D).supply teachers with drinks
41.【題組】61.We know from the text that Ginger Gray .
(A).manages the Dixie P1T program in Kenton County
(B).sees that the drinks meet health standards
(C).teaches at Dixie Heights High School
(D).owns the school’s coffee shop
42.C Along the river banks of the Amazon and the Orinoco there lives a bird that swims before it can fly, flies like a fat chicken, eats green leaves, has the stomach of a cow and has claws (爪) on its wings when young. They build their homes about 4.6m above the river, an important feature (特征) for the safety of the young. It is called the hoatzin. In appearance, the birds of both sexes look very much alike with brown on the back and cream and red on the underside. The head is small, with a large set of feathers on the top, bright red eyes, and blue skin. Its nearest relatives are the common birds, cuckoos. Its most striking feature, though, is only found in the young. Baby hoatzins have a claw on the leading edge of each wing and another at the end of each wing tip. Using these four claws, together with the beak (喙), they can climb about in the bushes, looking very much like primitive birds must have done. When the young hoatzins have learned to fly, they lose their claws. During the drier months between December and March hoatzins fly about the forest in groups of 20 to 30 birds, but in April, when the rainy season begins, they collect together in smaller living units of two to seven birds for producing purposes.
【題組】62. What is the text mainly about?
(A).Hoatzins in dry and rainy seasons.
(B).The relatives and enemies of hoatzins.
(C).Primitive birds and hoatzins of the Amazon.
(D).The appearance and living habits of hoatzins.
43.【題組】63.Young hoatzins are different from their parents in that .
(A).they look like young cuckoos
(B).they have claws on the wings
(C).they eat a lot like a cow
(D).they live on river banks
44.【題組】64.What can we infer about primitive birds from the text?
(A).They had claws to help them climb.
(B).They could fly long distances.
(C).They had four wings like hoatzins.
(D).They had a head with long feathers on the top.
45.【題組】65.Why do hoatzins collect together in smaller groups when the rainy season comes?
(A).To find more food.
(B).To protect themselves better.
(C).To keep themselves warm.
(D).To produce their young.
46.D There were smiling children all the way. Clearly they knew at what time the train passed their homes and they made it their business to stand along the railway, were to complete strangers and cheer them up as they rushed towards Penage. Often whole families stood outside their homes and waved and smiled as if those on the trains were their favorite relatives. This is the simple village people of Malaysia.I was moved. I had always traveled to Malaysia by plane or car, so this was the first time I was on a train.I did not particularlf relish the long train joumey and had brought along a dozen magazines to read and reread. I looked about the train. There was not one familiar I sighed and sat down to read my Economics It was not long before the train was across the Causeway and in Malaysia. Johore Baru was just another city like Singapore, so I was tired of looking at the crowds of people as they hurried past. As we went beyond the city, I watched the straight rows of rubber trees and miles and miles of green. Then the first village came into sight. Immediately I came alive, I decided to wave back. From then on my joumey became imeresting.I threw my magazine into the waste basket and decided to join in Malaysian life.Then everything came alive.The mountains seemed to speak to me.Even the trees were smiling.I stared t everything as if I was looking at it for the first time. The day passed fast and I even forgot to have my lunch until I felt hungry. I looked at my wat ch and was surprised that it was 3:00 pm.Soon the train pulled up at Butterworth I looked at the people all around me.They all looked beautiful. When my uncle arrive with, I threw my around him to give him a warm hug.I had never done this before. He seemed surprised and then his weather-beaten face warmed up with a huge smile. We walked arm in arm to his car. I looked forward to the return journey.
【題組】66. The author expected the train trip to be .
(A). adventurous
(B). pleasnt
(C). exciting
(D). dull
47.【題組】67.What did the author remember most fondly of her train trip?
(A). The friendly country people.
(B). The mountains along the way.
(C). The crowds of people in the streets.
(D). The simple lunch served on the train.
48.【題組】68.Which of the following words can best take the place of the word“relish”in the second paragraph?
(A). choose
(B). enjoy
(C). prepare for
(D). carry on
49.【題組】69.Where was the writer going?
(A). Johore Baru.
(B). The Causeway.
(C). Bunerworth.
(D). Singapore.
50.【題組】70.What can we learn from the story?
(A). Comfort in traveling by train.
(B). Pleasure of living in the country.
(C). Reading gives people delight.
(D). Smiles brighten people up.