课时>试卷(2013/10/24)

高考◆英语◆安徽省題庫 下載題庫

100 年 - 2011年普通高等学校招生全国统一考试(安徽卷)英语#11579 

选择:15题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.21.As the story______, the truth about the strange figure is slowly discovered.
(A).begins
(B).happens
(C).ends
(D).develops
2.22.Surprisingly, Susan’s beautiful hair reached below her knees and made____ almost an overcoat for her.
(A).them
(B).her
(C).itself
(D).herself
3.23.—Oh, you sounded just like a native. — ______, I still have trouble expressing myself.
(A).Well, not quite
(B).I don’t care
(C).Yes, you’re right
(D).I’m glad you like it
4.24.To be great, you must be smart, confident, and, ______, honest.
(A).therefore
(B).above all
(C).however
(D).after all
5.25.Sometimes proper answers are not far to seek______ food safety problem.
(A).in
(B).to
(C).on
(D).after
6.26.— What do you think of store shopping in the future? —Personally, I think it will exist along with home shopping but _____.
(A).will never replace
(B).would never replace
(C).will never be replaced
(D).would never be replaced
7.27.The factory used 65 percent of the raw materials, the rest of which _____ saved for other purposes.
(A).is
(B).are
(C).was
(D).were
8.28.Whatever is left over may be put into the refrigerator , _____ it will keep for two or three weeks.
(A).when
(B).which
(C).where
(D).while
9.29.—You can have a pet dog, but suppose you get bored with it in a few days? _____? — We won’t, we promise!
(A).Then what
(B).All right
(C).How come
(D).So what
10.30.Tom asked the candy makers if they could make the chocolate easier _____ into small pieces.
(A).break
(B).breaking
(C).broken
(D).to break
11.31._____, I managed to get through the game and the pain was worth it in the end.
(A).Hopefully
(B).Normally
(C).Thankfully
(D).Conveniently
12.32.—I didn’t ask for the name list. Why _____ on my desk? —I put it there just now in case you needed it.
(A).does it land
(B).has it landed
(C).will it land
(D).had it landed
13.33.His writing is so confusing that it’s difficult to make out _____it is he is trying to express.
(A).that
(B).how
(C).who
(D).what
14.34.If you _____faults but you still want the bicycle, ask the shop assistant to reduce the price.
(A).come across
(B).care about
(C).look for
(D).focus upon
15.35.—We got here Tuesday afternoon. —_____Why didn’t you call us earlier?
(A).Good luck!
(B).You did?
(C).It’s no surprise.
(D).You are welcome