课时>试卷(2013/12/10)

高考◆英语◆海南省題庫 下載題庫

100 年 - 2011年海南卷高考英语真题#13462 

选择:50题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.21.---We could invite John and Barbara to the Friday night party. ---Yes, ?I’ll give them a call right now.
(A). why not
(B). What for
(C). why
(D). what
2.22. Try she might, Sue couldn’t get the door open.
(A). if
(B). when
(C). since
(D). as
3.23.Planing so far ahead no sense-so many thing will have changed by next year.
(A).made
(B).is making
(C).makes
(D).has made
4.24.I wasn’t sure if he was really interested or if he polite.
(A).was just being
(B).will just be
(C).had just been
(D).would just be
5.25.-Someone wants you on the phone. - nobody knows I am here.
(A).Although
(B).And
(C).But
(D).So
6.26.I can the house being untidy, but Ihate it if it’s not clean.
(A). come up with
(B).put up with
(C). turn to
(D).stick to
7.27.The next thing he saw was smoke from behind the house.
(A).rose
(B).rising
(C). to rise
(D).risen
8.28.Only when he reached the tea-house it was the same place he’d been in last year.
(A). he realized
(B).he did realize
(C).realized he
(D).did he realize
9.29.When Alice came to, she did not know how long she there.
(A).had been lying
(B).has been lying
(C).was lying
(D).has lain
10.30.The form cannot be signed by anyone yourself.
(A).rather than
(B).other than
(C).more than
(D).better than
11.31.The prize will go to the writer story shows the most imagination.
(A).that
(B).which
(C).whose
(D).what
12.32.They have arrived at lunchtime but their flight was delayed.
(A).will
(B).can
(C).must
(D).should
13.33.It is generally accepted that boy must learn to stand up and fight like man.
(A).a;a
(B).a;the
(C).the;the
(D).a;不填
14.34.William found it increasingly difficult to read, for his eyesight was beginning to .
(A).disappear
(B).fall
(C).fail
(D).damage
15.35.—Artistic people can be very difficult sometimes. —Well, you married one. .
(A).You name it
(B).I’ve got it
(C).I can’t agree more
(D).You should know
16.36. In our discussion with people on how education can help them succeed in life,a woman remembered the first meeting of an introductory__36__course about 20 years ago. The profedssor __37__the lecture hall,placed upon his desk a large jar filled with dried beans(豆), and inbited the students to _38_how many beans the jar contained.After __39__shouts of wildly wrong guesses the professor smiled a thin,dry smile,announced the __40__ answer,and went on saying,”You have just __41__an important lesson about science.That is Never__42__ your own senses.” Twenty years later,the __43__could guess what the professor had in mind.He __44__himself,perhaps,as inviting his students to start an exciting __45__into an unknown world Invisible(无形的)to the 46 ,which can be discovered only through scientific 47 .But the seventeen-year-old girl could not accept or even 48 the invitattion.She was just 49 to understand the world.And she 50 that her firsthand experience could be tne 51 .The professor,however,said that it was 52 .he was taking away her only 53 for knowing and was providing her with no substitute.“I remember feeling small and 54 ,”the women says,“and I did the only thing I could do.I 55 the course that afternoon,and I haven’t gone near science since.”
(A).art
(B).history
(C).science
(D).math
17.37.
(A).searched fo
(B).looked at
(C).got through
(D).marched into
18.38.
(A).count
(B).guess
(C).report
(D).watch
19.39.
(A).warning
(B).giving
(C).turning away
(D).listening to
20.40.
(A).ready
(B).possible
(C).correct
(D).difficult
21.41.
(A).learned
(B).prepared
(C).taught
(D).taken
22.42.
(A).lose
(B).trust
(C).sharpen
(D).show
23.43.
(A).lecturer
(B).scientist
(C).speaker
(D).woman
24.44.
(A).described
(B).respected
(C).saw
(D).served
25.45.
(A).voyage
(B).movement
(C).change
(D).rush
26.46.
(A).professor
(B).eye
(C).knowledge
(D).light
27.47.
(A).model
(B).senses
(C).spint
(D).methods
28.48.
(A).hear
(B).make
(C).present
(D).refuse
29.49.
(A).suggesting
(B).beginning
(C).pretending
(D).waiting
30.50.
(A).believed
(B).doubted
(C).proved
(D).explained
31.51.
(A).growth
(B).strength
(C).faith
(D).truth
32.52.
(A).firm
(B).intersting
(C).wrong
(D).acceptable
33.53.
(A).task
(B).tool
(C).success
(D).connection
34.54.
(A).cruel
(B).pround
(C).frightened
(D).brave
35.55.
(A).dropped
(B).started
(C).passed
(D).missed
36.56. A When milk arrived on the doorstep    When I was a boy growing up in New Jersey in the 1960s, we had a milkman delivering milk to our doorstep. His name was Mr. Basille. He wore a white cap and drove a white truck. As a 5-year-old boy, I couldn’t take my eyes off the coin changer fixed to his belt. He noticed this one day during a delivery and gave me a quarter out of his coin changer.    Of course, he delivered more than milk. There was cheese, eggs and so on. If we needed to change our order, my mother would pen a note-“Please add a bottle of buttermilk next delivery”-and place it in the box along with the empty bottles. And then, the buttermilk would magically appear.    All of this was about more than convenience. There existed a close relationship between families and their milkmen. Mr. Basille even had a key to out house, for those times when it was so cold outside that we put the box indoors, so that the milk wouldn’t freeze. And I remember Mr. Basille from time to time taking a break at our kitchen table, having a cup of tea and telling stories about his delivery.    There is sadly no home milk delivery today. Big companies allowed the production of cheaper milk, thus making it difficult for milkmen to compete. Besides, milk is for sale everywhere, and it may just not have been practical to have a delivery service.    Recently, an old milk box in the countryside I saw brought back my childhood memories. I took it home and planted it on the back porch (门廊). Every so often my son’s friends will ask what it is. So I start telling stories of my boyhood, and of the milkman who brought us friendship along with his milk. Mr Basille gave the boy a quarter out of his coin changer____.
(A). to show his magical power.
(B). to pay for the delivery
(C). to satisfy his curiosity.
(D). to please his mother.
37.57. What can be inferred from the fact that the milkman had the key to the boy’s house?
(A). He wanted to have tea there.
(B). He was a respectable person.
(C). He was treated as a family member.
(D). He was fully trusted by the family.
38.58. Why does home milk delivery no longer exist?
(A). Nobody wants to be a milkman now.
(B). It has been driven out of the market.
(C). Its service is getting poor.
(D). It is forbidden by law.
39.59. Why did the author bring back home an old milk box?
(A). He missed the good old days.
(B). He wanted to tell interesting stories.
(C). He missed it for his milk bottles.
(D). He planted flowers in it.
40.60. B    While small may be beautiful, tall is just plain uncomfortable it seems, particularly when it comes to staying in hotels and eating in restaurants.    The Tall Persons Club Great Britain (TPCGB), which was formed six months ago to campaign for the needs of the tall, has turned its attention to hotels and restaurants. Beds that are too small, showe heads that are too low, and restaurant tables with hardly any leg-room all make life difficult for those of above average height, it says.    But it is not just the extra-tall whose needs are not being met. The average night of the population has been increasing ye the standard size of beds, doorways, and chairs has remained unchanged.]    “The bedding industry says a bed should be six inches larger than the person using it, so even a king-size bed at 6′6″(6 feet and 6 inches) is falling short for 25% of men, while the standard 6′3″ bed caters for less than half of the male population.” Said TPCGB president Phil Heinricy, “seven-foot beds would work fine.”    Sililarly, restaurant tables can cause no end of problems. Small tables, which mean the long-legged have to sit a foot or so away from them, are enough to make tall customers go elsewhere.    Some have already taken note, however. At Queens Moat Houses′Caledoman Hotl in Edinburgh, 6′6″beds are now put in as standard after requests for longer beds from taller visitors, particularly Americans. What is the purpose of the TPCGB campaign?
(A). To provide better services.
(B). To rebuild hotels and restaurants.
(C). To draw public attention to the needs of the tall.
(D). To attract more people to become its members.
41.61. Which of the following might be a bed of proper length according to Phil Heinricy?
(A). 7′2″.
(B). 7′
(C). 6′6″
(D). 6′3″
42.62.What may happen to restaurants with small tables?
(A). They may lose some customers.
(B). They may start businesses elsewhere.
(C). They have to find easy chairs to match the tables.
(D). They have to provide enough space for the long-legged.
43.63. What change has already been made in a hotel in Edinburgh?
(A). Tall people pay more for larger beds.
(B). 6′6″beds have taken the place of 6′3″beds.
(C). Special rooms are kept for Americans.
(D). Guest rooms are standardized.
44.64. C    Cassandra Feeley finds it hard to manage on her husband’s income. So this year she did something more than a hobby: She planted vegetables in her yard. For her fist garden, Ms Feeley has put in 15 tomato plants, and five rows of a variety of vegetables. The family’s old farm house has become a chicken bourse ,its residents arriving next month. Last year, Ms.Rita Gartin kept a small garden. This year she has made it much larger because, she said ,“The cost of everything is going up and I was looking to lose a few pounds too; so it’s a win-win situation all around.”    They are among the growing number of Americans who, driven by higher living costs and a falling economy(经济), have taken up vegetable gardening for the first time. Other have increased the size of their existing gardens. Seed companies and garden shops say no since the 1970s have there been such an increase in interest in growing food at home. Now many gardens across the country hacek been sold out for several months. In Austin, Tex., some of the gardens have a three-year waiting list.    George C.Ball Jr, owner of a company, said sales of vegetable seeds and plants are up by 40%, over last year, double the average growth of last five years. Mr.Ball argues that some of the reasons have been building for the last few years. The big one is striking use in me cost on food like bread and milk, together with the increases in the price of fruit and vegetables. Food prices have increase of higher oil price. People are driving less, taking fewer vacations, so there more time to garden. What does the word “residents” in Paragraph 1 probably refer to?
(A). chickens
(B). tomatoes
(C). gardens
(D). people
45.65. Why is vegetable gardening becoming increasingly popular?
(A). More Americans are dong it for fun.
(B). The price of oil is lower than before.
(C). There’s a growing need for fruits.
(D). The cost of living is on the rise.
46.66. Which of the following might be the best title for the text?
(A). Family Food Planning
(B). Banking on Gardening
(C). A Belt-tightening Move
(D). Gardening as a Hobby
47.67. D Wanted, Someone for a Kiss    We’re looking for producers to join us in the second of London 100FM. You’ll work on the station’s music programmes. Music production experience in radio is necessary, along with rich knowledge of modern dance music. Please apply(申请) in writing to Producer Vacancies, Kiss 100. Father Christmas    We’re looking for a very special person preferably over 40, to fill our Father Christmas suit. Working days: Every Saturday from November 24 to December 15 and every day from December17 to December24 except Sunday, 10:30—16:00   Excellent pay.    Please contact(联系)the Enterprise Shopping Center, Station Parade, Eastbourne. Accountants Assistant    When you join the them in our Revenue Administration Unit, you will be providing assistance within all parts of the Revenue Division, dealing with post and other general duties. If you are educated to GCSE grade C level we would like to talk to you. This position is equally suitable for a school leaver of for somebody who has office experience.    Wealden District Council Software Trainer    If you are aged 24-45 and have experience in teaching and training, you could be the person we are looking for. You should be good at the computer and have some experience in programme writing. You will be allowed to make our decision, and to design courses as well as present them. Pay upwards of £15,000 for the right person. Please apply by sending your CV (简历) to Mrs R. Oglivie, Palmlace Limited. Who should you get in touch with if you hope to work in a radio station?
(A). Producer Vacancies, Kiss 100.
(B). Mrs R. Oglivie, Palmlace Limited.
(C). The Enterprise Shopping Centre
(D). Wealden District Council.
48.68. We learn from the ads that the Enterprise Shopping Centre needs a person who __________________.
(A). is aged between 24 and 40
(B). may do some training work
(C). should deal with general duties
(D). can work for about a month
49.69. which position is open to recent school graduates?
(A). Producer,London Kiss.
(B).Father Christmas.
(C). Accountants Assistant
(D).Software Trainer
50.70.What kind of person would probably apply to Palmace Limited?
(A).One with GCSE grade C level.
(B). One with some office experience.
(C). One having good computer knowledge
(D). One trained in producing music programmes.