课时>试卷(2013/10/26)

高考◆英语◆安徽省題庫 下載題庫

100 年 - 2011年高考英语试题·安徽卷#11634 

选择:20题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.
When I began planning to move to Auckland to study, my mother was worried about a lack of jobs and cultural differences, Ignoring these ___36___, I got there in July 2010. ___37___ I arrived, I realized the importance of getting a job ___38___ my living experience.Determined to do this___39___I spent several weeks going door-to-door for a job, but found ___40___ response(回应).
One afternoon, I walked into a building to ask ___41___ there were my job opportunities(机会),The people there advised me not to continue my job search in that ___42___. As I was about to ___43___, a man who had been listening approached me and asked me to wait outside ___44___. Nearly ten minutes later, he ___45___. He asked me about my plans and encouraged me to stay ___46___. Then he offered to take me to Royal Oak to ___47___ a job.
I was a little surprised, but had a ___48___ feeling about him. Along the way, I realized that I had ___49___ resumes(简历). Seeing this, the man ___50___ at his business partner's office to make me fifteen ___51___ copies. He also gave me some ___52___ on dressing and speaking. I handed out my resumes and went home feeling very ___53___. The following day I received a___54___from a store in Royal Oak offering me a job.
It seems that the world always ___55___ to you when you need it. And this time, it was a complete stranger who turned out to be a real blessing.

【題組】36.
(A). doubts
(B). concerns
(C). instructions
(D). reasons
2.【題組】37.
(A). Even if
(B). Every time
(C). Now that
(D). Soon after
3.【題組】38.
(A). of
(B). at
(C). for
(D). with
4.【題組】39.
(A). on my own
(B). on my way
(C). by any chance
(D). by the day
5.【題組】40.
(A). any
(B). much
(C). some
(D). little
6.【題組】41.
(A). why
(B). wherever
(C). whether
(D). whenever
7.【題組】42.
(A). director
(B). attitude
(C). language
(D). manner
8.【題組】43.
(A). answer
(B). work
(C). leave
(D). refuse
9.【題組】44.
(A). for ever
(B). at any time
(C). as usual
(D). for a while
10.【題組】45.
(A). returned
(B). hesitated
(C). passed
(D). regretted
11.【題組】46.
(A). silent
(B). busy
(C). positive
(D). comfortable
12.【題組】47.
(A). pick out
(B). search for
(C). take on
(D). give up
13.【題組】48.
(A). dull
(B). good
(C). guilty
(D). general
14.【題組】49.
(A). made use of
(B). taken care of
(C). run out of
(D). become tired of
15.【題組】50.
(A). stopped
(B). knocked
(C). glanced
(D). appeared
16.【題組】51.
(A). right
(B). more
(C). former
(D). different
17.【題組】52.
(A). pressures
(B). agreements
(C). impressions
(D). suggestions
18.【題組】53.
(A). lonely
(B). funny
(C). disappointed
(D). satisfied
19.【題組】54.
(A). call
(B). tip
(C). present
(D). report
20.【題組】55.
(A). turns off
(B). goes over
(C). gives back
(D). looks up