课时>试卷(2013/10/25)

高考◆英语◆安徽省題庫 下載題庫

101 年 - 2012年高考英语试题·安徽卷#11622 

选择:20题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.
When I settled in Chicago,my new city scemed so big and unfriendly, Then I had a 36 problem and had to go to hospital for a 37 examination.
It seemed a small 38 compared to the one I was about to face ,but things srarted to go 39 right from the beginning , Not having a car or 40 the city, I was depenging on a couple of buses to get me from A to B, 41 I’d left myself plenty lf time, soon it was 42 I was going to be late, as I had mistakenly boarded a bus that was taking me in the 43 direction.
I 44 the bus and stood on the pavemeng not knowing what to do, I look into the eyes of a 45 who was trying to get past me, 46 instesd of moving on ,she stopped to ask if I was 47 , After I explained my 48 to her, she poingted to a bus stop across the street , where a bus would take me back into the city to my 49 Sitting there waiting , I felt 50 that someone had been willing to help , 51 , hearing a horn (喇叭) nearby, I looked up to see a car with my new friend 52 at me to get in, She had returned to offer me a 53 to the hospital.
Such unexpected 54 from a passer-by was a lovely gift to receive, As I clinbed out of the car at the hospital and turned to thank her, she smiled and told me not to lose
, for all things are possible.


【題組】36.
(A). physical
(B). traveling
(C). social
(D).housing
2.【題組】37.
(A). scientific
(B).final
(C).previous
(D). thorough
3.【題組】38.
(A). chance
(B). challenge
(C). success
(D).error
4.【題組】39.
(A). wrong
(B). easy
(C). fast
(D). ahead
5.【題組】40.
(A). leaving
(B). visiting
(C). knowing
(D). appreciating
6.【題組】41.
(A). Although
(B). Since
(C). Unless
(D). Once
7.【題組】42.
(A). strange
(B). necessary
(C). obvious
(D). important
8.【題組】43.
(A). same
(B). right
(C). general
(D). opposite
9.【題組】44.
(A). looked at
(B). waited for
(C). got off
(D). ran into
10.【題組】45.
(A). driver
(B). friend
(C). stranger
(D). gentleman
11.【題組】46.
(A). Especially
(B). Surprisingly
(C). Probably
(D). Normally
12.【題組】47.
(A). nervous
(B). excited
(C). OK
(D). dangerous
13.【題組】48.
(A). idea
(B). motivation
(C). excuse
(D). situation
14.【題組】49.
(A). appoingment
(B). apatrment
(C). dircetion
(D). station
15.【題組】50.
(A). atraid
(B).grateful
(C). certain
(D). disappointed
16.【題組】51.
(A). Thus
(B). Then
(C). Perhaps
(D). Surely
17.【題組】52.
(A). staring
(B). laughing
(C). waving
(D). shouting
18.【題組】53.
(A). lift
(B). suggestion
(C). bike
(D). guidebook
19.【題組】54.
(A). results
(B). news
(C). kindness
(D). appearance
20.【題組】55.
(A). power
(B). faith
(C). touch
(D). support