無暱稱>试卷(2013/10/31)

高考◆英语◆湖北省題庫 下載題庫

101 年 - 2012年 湖北省高考英语试题及答案#11809 

选择:10题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.21. Two lawyers have donated $50,000 to ________ our school’s campaign “Help the Needy”, which was started by our former headmaster three years ago.
(A). sponsor
(B). launch
(C). organize
(D). plan
2.22. Finally, my thanks go to my tutor, who has offered a lot of suggestions and comments on my paper and ________ every page of my draft.
(A). approved
(B). quoted
(C). polished
(D). folded
3.23. Walking alone in the dark, the boy whistled to ________ his courage.
(A). hold up
(B). keep up
(C). set up
(D). take up
4.24. I’m so glad you’ve come here to ________ this matter in person. tick to /look fore to _________neutral
(A). lead to
(B). see to
(C). turn to
(D). refer to
5.25. The furniture, with its modern style and bright colors, suits modern houses and their gardens, but looks _______ in the garden of a traditional home.
(A). out of question
(B). out of order
(C). out of sight
(D). out of place
6.26. “Perhaps we need to send for Dr. Smith to see what we can do about it,” Father suggested ________ to his neighbor who had come to discuss the problem.
(A). tentatively
(B). thoughtlessly
(C). definitely
(D). rudely
7.27. Can you tell the ________ difference between the words “require” and “request”? I sometimes get puzzled by their meanings.
(A). dramatic
(B). regional
(C). apparent
(D). subtle
8.28. Whether the buildings in this area should be pulled d own has remained ________; people are still looking for other possible solutions.
(A). unchallenged
(B). relevant
(C). controversial
(D). contradictory
9.29. It is important to have your eyes examined regularly to check for any sign of eye disease that may not have any ________.
(A). symptom
(B). similarity
(C). sample
(D). shadow
10.30. The officer insisted that Michael did not follow the correct ________ in applying for a visa.
(A). pattern
(B). procedure
(C). program
(D). perspective