無暱稱>试卷(2013/10/31)

高考◆英语◆湖北省題庫 下載題庫

101 年 - 2012年 湖北省高考英语试题及答案#11811 

选择:20题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.
  I tend to accept any idea put forwa rd by experts on TV. One day, a sociologist proposed that the   31   society has been consuming modern humans little by little. For fear that I would become a victim of the consumer society, I   32   hurried to a bicycle shop in my neighborhood.   33   the shopkeeper Mr. Johnson was selling me the bicycle, he said, “This is the best thing you   34   have done. Life has become hopelessly   35  . A bicycle is simple, and it brings to you   36   things: fresh air, sunshine and exercise.” I agreed. Happy as a child, I got on the bicycle and headed out onto the streets. After some time, I   37   at the other end of the town. I was   38   that this simple vehicle could let me   39   long distances in a fairly short time. But how   40   did I really go?
Since I hated to be   41  , I went back to Mr. Johnson and asked him to   42   an odometer (里程表) on my bicycle. He agreed, but   43  , “An odometer without a speedometer (速度计) is like a   44   without a knife.” I admitted he was right and in a few minutes, the two devices (装置) were   45   to the handlebars of my bicycle. “What about a horn?” he then asked. “Look, this horn is no larger than a matchbox and has many   46  .” Attracted by these functions, I bought the horn.
“You can’t leave the back part   47  ,” noted Mr. Johnson. He fixed a metal box with buttons   48   the seat, and said, “Is there anything better than this oven when you feel   49   on your way? I can give you a special discount.” I was not strong enough to   50   the offer.
“I congratulate you once more; this is the best thing you could have done,” said Mr. Johnson in the end.

【題組】31.
(A). adult
(B). human
(C). consumer
(D). bachelor
2.【題組】32.
(A). eventually
(B). immediately
(C). reluctantly
(D). gratefully
3.【題組】33.
(A). Although
(B). Because
(C). As
(D). Unless
4.【題組】34.
(A). would
(B). should
(C). must
(D). could
5.【題組】35.
(A). boring
(B). complicated
(C). stressful
(D). tough
6.【題組】36.
(A). natural
(B). mysterious
(C). complex
(D). unique
7.【題組】37.
(A). gave up
(B). broke down
(C). calmed down
(D). ended up
8.【題組】38.
(A). amazed
(B). amused
(C). confused
(D). concerned
9.【題組】39.
(A). march
(B). drive
(C). cover
(D). measure
10.【題組】40.
(A). far
(B). long
(C). fast
(D). deep
11.【題組】41.
(A). unreliable
(B). impractical
(C). unprepared
(D). inaccurate
12.【題組】42.
(A). fix
(B). check
(C). repair
(D). lay
13.【題組】43.
(A). swore
(B). added
(C). replied
(D). concluded
14.【題組】44.
(A). pencil
(B). fork
(C). box
(D). cake
15.【題組】45.
(A). distributed
(B). converted
(C). applied
(D). attached
16.【題組】46.
(A). shapes
(B). sizes
(C). functions
(D). models
17.【題組】47.
(A). loose
(B). blank
(C). bare
(D). incomplete
18.【題組】48.
(A). beside
(B). before
(C). below
(D). behind
19.【題組】49.
(A). sick
(B). hungry
(C). hot
(D). thirsty
20.【題組】50.
(A). consider
(B). withdraw
(C). make
(D). resist