课时>试卷(2013/12/10)

高考◆英语◆海南省題庫 下載題庫

102 年 - 2013年海南卷高考英语真题#13461 

选择:50题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.1.--I'm sorry I made a mistake!   -- Nobody is perfect.
(A). Take your time
(B). You're right
(C).Whatever you say
(D). Take it easy
2.2. Would you like to with us to the film tonight?
(A). come along
(B). come off
(C). come across
(D). come through
3.3. I was glad to meet Jenny again, I didn't want to spend all day with her.
(A). but
(B). and
(C).so
(D).or
4.4. When I arrived, Bryan took me to see the house_ I would be staying.
(A). what
(B). when
(C). where
(D). which
5.5.I got to the office earlier that day, the 7:30 train from Paddington
(A).caughl
(B). to have caught
(C). to catch
(D). having caught
6.6. Since nobody gave him any help, he have done the research on his own.
(A). can
(B). must
(C). would
(D). need
7.7. We very early so we packed the night before.
(A). leave
(B). had left
(C). were leaving
(D).have left
8.8. The watch was very good, and he ___20 percent down for it.
(A).paid
(B).cost
(C).bought
(D).spent
9.9.It may not be a great suggestion. But before____is put forward, we'll make do with it.
(A). a good one
(B). a better one
(C). the best one
(D). a best one
10.10. It was only after he had read the papers Mr. Gross realized the task before him was extremely difficult to complete.
(A)when
(B). that
(C). which
(D). what
11.11 A serious study of physics is impossible some knowledge of mathematics.
(A). against
(B). before
(C). beyond
(D). without
12.12. Only by increasing the number of doctors by 50 percent __ properly in this hospital.
(A). can be the patients
(B). can the patients be treated
(C). the patients can be treated
(D).treated can be the patients
13.13.Four and __ half hours of discussion took us up to midnight,and __ break for cheese,chocolate and tea with sugar.
(A).a;a
(B). the; the
(C).不填;the
(D).a;不填
14.14. It's an either-or situation - we can buy a new car this year or we can go on holiday but we can’t do __ .
(A).others
(B). either
(C).another
(D). both
15.15. -Are you sure you won't come for a drink with us? - ,if you insist
(A). Not at all
(B). It depends
(C). All right then
(D).I don't care
16.Michael Greenberg is a very popular New Yorker. He is not famous in sports or the arts, But people in the streets 16 him, especially those who are 17 . For those people, he is "Gloves" Greenberg. How did he get that 18 ? He looks like any otner businessman, wearing a suit and carrying a briefcase (公文箱). But he's 19 _. His briefcase always has some gloves。    In winter,Mr.Greenberg does not 20 like other New Yorkers,who look at the sidewalk and 21 the street.He looks around at 22 .He stops when he 23 someone with no gloves.He gives them a pair and then he 24 ,looking for more people with cold 25 .    On winter days,Mr.Greenberg 26 gloves.During the rest of the year,he 27 gloves.People who have heard about him 28 him gloves,and he has many in his apartment.     Mr. Greenberg 29 doing this 21 years ago. Now, many poor New Yorkers know him and 30 his behavior. But people who don't know him are sometimes 31 him. They don't realize that he just wants to make them 32 .    It runs in the 33 .Michael's father always helped the poor as he believed it made everyone happier. Michael Greenberg feels the 34 .A pair of gloves may be a 35 thing,but it can make a big difference in winter.    
【題組】16.
(A)..know about
(B). learn from
(C). cheer for
(D). look after
17.【題組】17.
(A). old
(B). busy
(C). kind
(D).poor
18.【題組】18.
(A). iob
(B). name
(C). chance
(D). message
19.【題組】19.
(A).calm
(B).different
(C).crazy
(D).curious
20.【題組】20.
(A).act
(B).sound
(C).feel
(D).dress
21.【題組】21.
(A).cross over
(B). drive along
(C). hurry down
(D). keep off
22.【題組】22.
(A). cars
(B). people
(C). street numbers
(D). traffic lights
23.【題組】23.
(A).helps
(B) .chooses
(C).greets
(D).sees
24.【題組】24.
(A).holds up
(B).hangs out
(C).moves on
(D).turns around
25.【題組】25.
(A).hands
(B). ears
(C).faces
(D). eyes
26.【題組】26.
(A). searches for
(B). stores up
(C).gives away
(D). puts on
27.【題組】27.
(A). borrows
(B). sells
(C).returns
(D). buys
28.【題組】28.
(A). call
(B). send
(C). lend
(D). show
29.【題組】29.
(A). delayed
(B). remembered
(C). began
(D). enjoyed
30.【題組】30.
(A).understand
(B).dislike
(C).study
(D).excuse
31.【題組】31.
(A).sorry for
(B).satisfied with
(C).proud of
(D).surprised by
32.【題組】32.
(A).smart
(B).rich
(C).special
(D).happy
33.【題組】33.
(A).city
(B).family
(C).neighborhood
(D).company
34.【題組】34.
(A).honor
(B).pain
(C).same
(D).cold
35.【題組】35.
(A).small
(B).useful
(C).delightful
(D).comforting
36. A Doctor are known to be terrible pilots. They don't listen because they already know it all. I was lucky: ] became a pilot in 1970, almost ten years before I graduated from medical school. I didn't realize then, but becoming a pilot makes me a better surgeon. I loved flying. As I flew bigger, faster planes, and in worse weather. I learned about crew resource management (机组资源管理), or CRM, a new idea to make flying safer. It means that crew members should listen and speak up for a good result, regardless of positions. I first read about CRM in 1980. Not long after that, an attending doctor and I were flying in bad weather. The controller had us turn too late to get our landing ready. The attending doctor was flying; I was safety pilot He was so busy because of the bad turn, he had forgotten to put the landing gear (起落架) down. He was a better pilot - and my boss - so it felt unusual to speak up. But I had to: Our lives were in danger. I put aside my uneasiness and said, "We need to put the landing gear down now!" That was my first real lesson in the power of CRM, and I've used it in the operating room ever since.    CRM requires that the pilot/surgeon encourage others to speak up. It further requires that when opinions are from the opposite, the doctor doesn't overreact, which might prevent fellow doctors from voicing opinions again. So when I'm in the operating room, I ask for ideas and help from others. Sometimes they're not willing to speak up.But I hope that if I continue to encourage them , someday someone will keep me from ”landing gear up”.
【題組】36. What dose the author say about doctors in general?
(A). They like flying by themselves.  
(B). They are unwilling to take advice.  
(C). They pretend to be good pilots.  
(D). They are quick learners of CRM.
37.【題組】37.The author deepened his understanding of the power of CRM when_______.
(A). he saved the plane by speaking up  
(B). he was in charge of a flying task  
(C). his boss landed the plane too late  
(D). his boss operated on a patient
38.【題組】38.In the last paragraph”landing gear up” probably means ______.  
(A).following flying requirements.  
(B).overreacting to different opinions.  
(C).listening to what fellow doctors say  
(D).making a mistake that may cost lives
39.【題組】39.Which of the following can be the best title for the text?  
(A).CRM: A New Way to Make Flying Safe  
(B).Flying Makes Me a Better Doctor  
(C).The Making of a Good Pilot  
(D).A Pilot-Tumed Doctor
40. B In 1947 a group of famous people from the art world headed by an Austrian conductor decided to hold an intemational festival of music,dance and theatre in Edinburgh. The idea was to reunite Europe after the Second World War. At the same time, the “Fringe” appeared as a challenge to the official festival.Eight theatre groups turned up uninvited in 1947,in the belief that everyone should have the right to perform,and they did so in a public house disused for years. Soon,groups of studentsfirstly from Edinburgh University, and later from the universities of Oxford and Cambridge,Durham and Birmingham were making the journey to the Scottish capital each summer to perform theatre by little-known writers of plays in small church halls to the people of Edinburgh. Today the “Fringe”,once less recognized, has far outgrown the festival with around 1,500 performances of theatre,music and dance on every one of the 21 days it lasts. And yetas early as 1959,with only 19 theatre groups performing,some said it was getting too big. A paid administrator was first employed only in 1971, and today there are eight administrators working all year round and the number rises to 150 during August itself. In 2004 there were 200 places housing 1,695 shows by over 600 different groups from 50 different countries. More than 1,25 million tickets were sold.
【題組】40. Point was the purpose of Edinburgh Festival at he beginning?
(A). To bring Europe together again.  
(B). To honor heroes of World War 11.  
(C). To introduce young theatre groups.  
(D). To attract great artists from Europe.
41.【題組】41. Why did some uninvited theatre groups come to Edinburgh in 1947?  
(A). They owned a public house there.  
(B). They came to take up a challenge.  
(C). They thought they were also famous.  
(D). They wanted to take part in the festival.
42.【題組】42. Who joined the "Fringe" after it appeared?  
(A).they owned a public house there  
(B). University students.  
(C).人rusts from around the world.  
(D). Performers of music and dance.
43.【題組】43. We may learn from the text that Edinburgh Festival.  
(A). has become a non-official event  
(B). has gone beyond an art festival  
(C). gives shows all year round  
(D). keeps growing rapidly                     
44.  C   Given that many people's moods (情绪)are regulated by the chemical action of chocolate, it was probably only a matter of time before somebody made the chocolate shop similar to a drugstore of Chinese medicine. Looking like a setting from the film Charlie&the Chocolate Factory, Singapore's Chocolate Research Facility (CRF) has over 100 varieties of chocolates.its founder is Chris Lee who grew up at his parents' comer store with one handalmost always in the jar of sweets.  If the CRF seems to be a smart idea, that's because Lee is not merely a seasoned salesperson but also head of a marketing department that has business relations with big names such as Levi's and Sony. That idea surely results in the imagination at work when it comes to making different flavored(味道)chocolates. The CRF's produce is "green". made within the country and divided into 10 lines, with the Alcohol Series being the most popular. The Exotic Series一with Sichuan pepper, red bean (豆).cheese and other flavors一also does well and is fun to taste. And for chocolate snobs,who think that they have a better knowledge of chocolate than others, the Connoisseur Series uses cocoa beans from Togo, Cuba, Venezuela , and Ghana, among others.
【題組】44. What is good about chocolate?
(A). It serves as a suitable gift.
(B). It works as an effective medicine.
(C). It helps improve the state of mind.
(D). It strengthens business relations.
45.【題組】45. Why is Chris Lee able to develop his idea of the CRF?
(A). He knows the importance of research.
(B). He learns form shops of similar types.
(C). He has the support of many big names
(D). He has a lot of marketing experience.
46.【題組】46. Which line of the CRF produce sells best?
(A). The Connoisseur Series.
(B). The Exotic Series.
(C). The Alcohol Series.
(D). The Sichuan Series.
47.【題組】47. The words "chocolate snobs" in Paragraph 3 probably refer to people who
(A). are particular about chocolate
(B). know little about cocoa beans
(C). look down upon others
(D). like to try new flavors
48. D Low-Cost Gifts for Mother's Day Gift No. I    Offer to be your mother's health friend. Promise to be there for any and all doctor's visits whether a disease or a regular medical check-up. Most mothers always say "no need," another set of eyes and ears is always a good idea at a doctor's visit. The best part ? This one is free. Gift No. 2 Help your mother organize all of her medical records, which include the test results and medical information. Put them all in one place. Be sure to make a list of all of her medicines and what times she takes them. "Having all this information in one place could end up saving your mother's life," Dr. Marie Savard said. Gift No. 3 Enough sleep is connected to general health conditions. "Buy your mother cotton sheets and comfortable pillows to encourage better sleep," Savard said. "We know that good sleep is very important to our health." Gift No. 4 Some gift companies such as Presents for Purpose allow you to pay it forward this Mother's Day by picking gifts in which 10 percent of the price you pay goes to a charity (慈善机构) Gift givers can choose from a wide variety of useful but inexpensive things -many of which are "green" - and then choose a meaningful charity from a list. When your mother gets the gift, she will be told that she has helped the chosen charity.
【題組】48. What are you advised to do for your mother at doctor's visits?
(A). Take notes.
(B). Be with her.
(C). Buy medicine.
(D). Give her gifts.
49.【題組】49. Where can you find a gift idea to improve your mother’s sleep?
(A). In Gift No. 1.
(B). In Gift No. 2.
(C). In Gift No. 3.
(D). In Gift No. 4.
50.【題組】50. Buying gifts from Presents for Purpose allows mothers to
(A). enjoy good sleep
(B). be well-organized
(C). bet extra support
(D). give others help