课时>试卷(2013/10/25)

高考◆英语◆安徽省題庫 下載題庫

102 年 - 2013年高考英语试题·安徽卷#11619 

选择:15题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.21.From space, the earth looks blue. This is about seventy-one percent of its surface is covered by water.
(A). why
(B). how
(C). because
(D). whether
2.22 Before you pay a visit to a place of interest, look in your local library a book about it.
(A).on
(B). at
(C). for
(D). to
3.23.It’s much easier to make friends you have similar interests.
(A). unless
(B). when
(C). even though
(D). so that
4.24. I’m calling about the apartment you the other day. Could you tell me more about it?
(A). advertised
(B). had advertised
(C). are advertising
(D). will advertise
5.25.----This is your order, a hamburger and an apple pie ?
(A). Anything else
(B). Is that OK
(C). For here or to go
(D). Something to drink
6.26. Traditionally, college students hold a graduation ceremony to encourage themselves before they on their life joumey.
(A). give up
(B). settle down
(C). get through
(D). set off
7.27. This project requires close teamwork. Will be achieved unless we work well together.
(A). Nothing
(B). Anything
(C). Something
(D). Everything
8.28. I to my cousin’s birthday party last night, but I was not available
(A). went
(B). had gone
(C). would go
(D). would have gone
9.29. Mo Yan was awarded the Nobel Prize for Literature in 2012, made one of the Chinese people’s long-held dreams come true.
(A). it
(B). that
(C). what
(D). which
10.30. David is animal fur, so he won’t visit anyone who has cats or dogs in the house.
(A). curious about
(B). allergic to
(C). satisfied with
(D). food of
11.31. If parents have children help with housework, the children will feel needed. ,they will learn to take care of themselves.
(A). On the contrary
(B). In a word
(C). That is to say
(D). What’s more
12.32. in the early 20th century, the school keeps on inspiring children’s love of art.
(A). To found
(B). Founding
(C). Founded
(D). Having founded
13.33. It’s said that the power plant is now large as what it was.
(A). twice as
(B). as twice
(C). twice much
(D). much twice
14.34. It be the vocabulary that caused you the problem in the exercise because you know a lot of words.
(A). may
(B). couldn’t
(C). should
(D). needn’t
15.35,----How did your interview with the manager go? ---- He seemed interested in my experience, but he didn’t ask for references.
(A). Perfect!
(B). I’m not sure.
(C). That’s right.
(D). Couldn’t be better.