無暱稱>试卷(2013/10/27)

高考◆英语◆四川省題庫 下載題庫

102 年 - 2013年 四川省高考英语试卷及答案#11695 

选择:10题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.1. ---I feel so nervous about the National English Speech Competition tomorrow. --- .
(A). I really envy you
(B). Glad to hear that
(C). Sounds great
(D). Take it easy
2.2. The traffic on the main streets has a longer green signal than on the small ones.
(A). one
(B). this
(C). that
(D). it
3.3. Hurry up, kids! The school bus for us!
(A). waits
(B). was waiting
(C). waited
(D). is waiting
4.4. Read this story, you will realize that not everything can be bought with money.
(A). or
(B). and
(C). but
(D). so
5.5. ---Why are your eyes so red? You have slept well last night. ---Yeah, I stayed up late writing a report.
(A). can’t
(B). mustn’t
(C). needn’t
(D). won’t
6.6. you said at the meeting describes a bright future for the company.
(A). When
(B). How
(C). What
(D). That
7.7. He is so busy. He cannot afford enough time with his son he wants to.
(A). even if
(B). as if
(C). because
(D). before
8.8. which university to attend, the girl asked her teacher for advice.
(A). Not knowing
(B). Knowing not
(C). Not known
(D). Known not
9.9. Nowadays people are more concerned about the environment they live.
(A). what
(B). which
(C). when
(D). where
10.10. The airport next year will help promote tourism in this area.
(A). being completed
(B). to be completed
(C). completed
(D). having been completed