無暱稱>试卷(2013/10/31)

高考◆英语◆湖北省題庫 下載題庫

102 年 - 2013年 湖北省高考英语试题及答案#11821 

选择:20题,非选:0题
立即測驗 
我要補題 回報試卷錯誤 試卷下載
1.
  Zigfried, a little mouse, blew his breath on the frosty window of the farmhouse and rubbed it to see the outside. Still nobody came. Maybe today, he thought 31 . It was only a few days before Christmas and he was watching for a miracle (奇迹).
This farmhouse had been 32 too long. It needed a family. Zigfried’s
 33 made a noise. He realized that he hadn’t eaten anything since yesterday. He jumped from the windowsill (窗沿), grabbed a 34 from his home, and went next door to Farmer Mike’s.
Farmer Mike’s house had been a great place for the little mouse 35 the farmer married a wife who had a cat. Zigfried 36 when he thought of it. He looked around cautiously as he 37 into the room where grain was stored and was quite 38 as he filled his bag with wheat. He was turning to leave when suddenly he 3 9 a hot breath about his ear. His heart beat 40 , and without thinking he started to run and luckily 41 the cat’s paws (爪子).
The next afternoon Zigfried heard some good news: a 42 family would be moving into the farmhouse soon. Zigfried’s granny would arrive on Christmas Eve to
 43 with him. He hoped that the family would come before his granny came. Before long, a car came 44 the road leading to the house, with butter sandwiches, cheese and chocolate.
Zigfried’s Christmas miracle did arrive!
The house came 45 the next few days. Zigfried 46 every single hour of them. 47 , the day before Christmas when he was drinking hot chocolate with a 48 smile at the door of his home, he heard the 49 of the children of the family about what they might get for Christmas. What? A cat? The 50 froze on his face; his mouth fell wide open. After a long while, he at last found his voice: “Hey! Whose Christmas miracle is this?”

【題組】31.
(A). carefully
(B). excitedly
(C). hopefully
(D). proudly
2.【題組】32.
(A). shabby
(B). noisy
(C). messy
(D). empty
3.【題組】33.
(A). mouth
(B). nose
(C). stomach
(D). throat
4.【題組】34.
(A). bag
(B). stick
(C). bowl
(D). coat
5.【題組】35.
(A). although
(B). until
(C). whereas
(D). unless
6.【題組】36.
(A). leapt
(B). sniffed
(C). trembled
(D). withdrew
7.【題組】37.
(A). broke
(B). marched
(C). paced
(D). stole
8.【題組】38.
(A). curious
(B). nervous
(C). pitiful
(D). sensible
9.【題組】39.
(A). took
(B). released
(C). felt
(D). drew
10.【題組】40.
(A). strongly
(B). irregularly
(C). slowly
(D). wildly
11.【題組】41.
(A). escaped
(B). seized
(C). rubbed
(D). scratched
12.【題組】42.
(A). close
(B). happy
(C). new
(D). young
13.【題組】43.
(A). celebrate
(B). communicate
(C). compete
(D). compromise
14.【題組】44.
(A). across
(B). from
(C). off
(D). up
15.【題組】45.
(A). alive
(B). loose
(C). open
(D). still
16.【題組】46.
(A). counted
(B). enjoyed
(C). missed
(D). wasted
17.【題組】47.
(A). However
(B). Instead
(C). Moreover
(D). Therefore
18.【題組】48.
(A). bitter
(B). forced
(C). polite
(D). satisfied
19.【題組】49.
(A). introduction
(B). discussion
(C). comment
(D). debate
20.【題組】50.
(A). blood
(B). smile
(C). tear
(D). sweat