關於阿摩
40萬題免費題庫,最詳盡的詳解,是您考試的必備利器!

錯在阿摩,贏在考場!
錯在阿摩,贏在考場!

搜尋:According to the health official the rat..

  • 養兒育女愈來愈貴 12 by man kay Yuan
    工商時報【蕭麗君】 ■養小孩愈來愈貴,也嚇得現代人不太敢生小孩。根據美國農業部的最..
  • 英文測驗3500題分享 2172 by Yami妞
    英文綜合練習題3500題 (B)01.Being a police officer is ____..
  • 喝咖啡挑吉時 選對時間喝才有助提神 19 by 喝起來比較順~~
    【動新聞/綜合報導】想喝咖啡提神,可是要選對時間喝才有效,美國馬里蘭軍醫大學(Uniformed ..
  • 102年公務人員初等考試-教育學大意 122 by Vivian Liu
    1 下列那些敘述是福祿貝爾(F. Froebel)所主張的兒童教育理念?①重視自然教育,就是消極..
  • 想創業?律師:先拿到金主的錢,其他再說! 7 by 奧古斯丁
    2014.09.24商業週刊 阿里巴巴,芝麻開門。身型瘦小,曾被譏笑長得像外星人的英文老師馬雲,..
  • 美國幼教「回歸基礎」(going back to the basics) 1 by 教育行政學
    在1980年代,美國興起一股「回歸基礎」(going back to the basics)的風潮,希望藉由教育改革促進學生的學業成就,以趕上其他國家之科技發展。「回歸基礎」促使各級學校加強基礎學..
  • Will 和 Be going to 18 by 高普考/三四等/高員級◆英文
    Will = Be going to   兩者的差別:若是「有計畫」的未來事件,要用be going to.  EX: I'm going to pain..
  • 棒球-好球帶的差異 4 by 教甄◆體育專業
    下限較高的原因是,當時英文版棒球規則中的下限的說明是「top of his knees」,原意是「膝蓋最突出的部分」,但日本翻成「膝蓋的上緣」,因此日本的好球帶下限比美國來得高。 上限較高的..
  • 閱讀測驗 19 by 教甄教程◆英文
     Which of the following sentence is correct?下面的句子,這是正確的? (A) According to the critics, the..
  • The 5 Cs (Standards-based instruction) 4 by 教甄教程◆英文
    The 5 C's Communication, Culture, Connections, Comparisons, Communities Standards-based wo..
According to the health official, the rate of increasing number of cases is not beyond _____ is expected and the symptoms of all the patients are mild.
(A) which
(B) that
(C) it
(D) what
編輯私有筆記
答案:D
難度:適中
2F
詩偉 國二上 (2015/07/20 08:49)
what=the thing which
3F
詩偉 國二上 (2015/07/20 09:46)

非人+  which

非人+介+which   (介係詞有時會放在後面)

______________________________________________

This is the house   which  she lives in.
=> This is the house  in  which  she lives
4F
97141346 國二上 (2015/10/17 10:06)
mild 形.輕微
此處省略先行詞the rate 及關代which, 合併為複合關代 What
what=the thing which
I feel that if there is, in this world, one person whom we can touch totally and unabashedly, we will never die of loneliness. One person! I don’t say fifty, a hundred, a thousand. It does not matter who that person is, woman to woman, man to man, someone you can go to and who will listen. The problem is: although most of us can select the joy of intimacy, many people choose not to. Some believe that intimate relationships are risky. They believe that intimacy will hurt, and that it is going to make the greatest demands on you, bring out your deepest feelings, and make you feel miserable sometimes. Moreover, it seems that our modern society does not reinforce intimacy. One out of every four marriages ends in divorce. As George Leonard says, “we can orbit the earth, we can touch the moon, but this society has not devised a way for two people to live together in harmony for seven straight days without wanting to strangle each other.” It is said that intimacy is out of date, but I would like to assert that intimacy is absolutely essential or we are all going to go mad. Go ahead and live in isolation, if you can. I believe that you can judge your level of mental health to the degree that you can form meaningful and lasting relationships.
【題組】According to the passage, why do many people choose not to have intimate relationships?
(A) Loneliness brings joy.
(B) Mental health is very important.
(C) Intimate relationships sometimes hurt.
(D) Modern society reinforces independence.
編輯私有筆記
答案:C
難度:適中
10
 【站僕】摩檸Morning:有沒有達人來解釋一下?
倒數 1天 ,已有 0 則答案


【題組】According to the passage, how can we evaluate a person’s mental health?
(A) Through his/her ability to form intimacy
(B) Through his/her ability to strangle others
(C) Through his/her ability to live in isolation
(D) Through his/her ability to make many friends
編輯私有筆記
答案:A
難度:困難
1F
mcexia 小四上 (2015/01/26 10:33)
many people choose not to. Some believe that intimate relationships are risky. They believe that intimacy will hurt, and that it is going to make the greatest demands on you, bring out your deepest feelings, and make you feel miserable sometimes. Moreover, it seems that our modern society does not reinforce intimacy. One out of every four marriages ends in divorce. As George Leonard says, “we can orbit the earth, we can touch the moon, but th

阿摩線上測驗: http://yamol.tw/work_detailans.php?catid=90#ixzz3PtGic5Zs
Stay inside” is no longer a safe way to escape from unhealthful air. Recent studies have shown that indoor air pollution is almost always two to five times worse than outside pollution. Buildings create their own pollution, and the air inside many homes, office buildings, and schools is full of pollutants including chemicals, bacteria, and smoke. These pollutants are causing a group of unpleasant and dangerous symptoms such as eye or throat discomfort, headache, dizziness, and tiredness, which experts callsick building syndrome.” There is a possible solution to the problem of “sickbuildings. A scientist at NASA was trying to find ways to clean the air in space stations. He discovered that houseplants actually remove pollutants from the air. But we don’t know enough yet. There are many questions. For instance, which pollutants can plants remove? Which can’t they remove? How many plants are necessary to clean the air in the room? When we are able to answer these questions, we might find that plants offer an important pollution-control system for the 21st century.
【題組】44 According to the article, the wordpollutantrefers to the substance which ____.
(A) prevents bacteria from growing
(B)is harmful to the environment and health
(C) slows down the growth of houseplants
(D) is created at space stations
編輯私有筆記
答案:B
難度:簡單
1F
Chun Jen Wang 高二上 (2012/02/15 00:06)
留在室內不再是一個安全的方式來擺脫不健康空氣最近的研究表明室內空氣污染幾乎是二至五倍外界污染惡化建築物創建自己污染許多住宅,辦公樓,學校空氣污染物包括化學物質,細菌和煙霧這些污染物是造成不愉快的和危險的症狀眼睛或喉嚨不適頭痛,頭暈疲倦,專家稱之為病態建築綜合症”。生病建築物存在問題有一個可能的解決方案美國宇航局科學家正在試圖找到辦法空間站清潔空氣他發現室內植物實際上除去空氣中的污染物但我們不知道不夠很多問題例如其中污染物的植物可以刪除他們不能刪除許多植物必要的清潔室內空氣當我們能夠回答這些問題我們可能會發現植物提供了面向21世紀的一個重要污染控制系統
2F
Chun Jen Wang 高二上 (2012/02/15 00:12)

根據這篇文章污染物是指物質其中_____

(A)阻止細菌生長

(B)是有害於環境和健康

(C)盆栽植物生長減慢

(D)在空間站

American Indians played a central role in the war known as the American Revolution. To them, however, the dispute between the colonists and England was peripheral. For American Indians the conflict was a war for American Indian independence, and whichever they chose they lost it. Mary Brant was a powerful influence among the Iroquois. She was a Mohawk, the leader of the society of all Iroquois matrons, and the widow of Sir William Johnson, Superintendent of Indian Affairs. Her brother, Joseph Brant, is the best-known American Indian warrior of the Revolution, yet she may have exerted even more influence in the Confederacy than he did. She used her influence to keep the western tribes of Iroquois loyal to the English King, George III. When the colonists won the war, she and her tribe had to abandon their lands and retreat to Canada. On the other side, Nancy Ward held positions of authority in the Cherokee nation. She had fought as a warrior in the war against the Creeks and as a reward for her heroism was madeBeloved Woman” of the tribe. This office made her chief of the women’s council and a member of the council of chiefs. She was friendly with the White settlers and supported the Patriots during the Revolution. Yet the Cherokees too lost their land.
【題組】According to the passage, Mary Brant’s husband had been a
(A) revolutionary hero
(B) government official
(C) Mohawk chief
(D) Cherokee council member
編輯私有筆記
答案:B
難度:適中
1F
Viva Lin 高三上 (2013/07/08 18:43)
She was a Mohawk, the leader of the society of all Iroquois matrons, and the widow of 
Sir William Johnson, Superintendent of Indian Affairs. 

superintendent變化形 | 同義字

KK[͵supərɪnˋtɛndənt]DJ[͵sju:prinˋtendənt]
  • n.[C]
    1. 監督人, 監管者

    2. (機關, 企業等的)主管, 負責人

      The school superintendent was worried about the lack of qualified teachers. 教育廳長對缺少合格的教師感到憂慮。

    3. 【美】警長; 【英】警察督察長

      The superintendent ordered a thorough investigation of the case. 警長命令對這一案件作徹底調查。

    4. 【美】管房人, 看門人

    5. (基督教的)教長, 教士