關於阿摩
40萬題免費題庫,最詳盡的詳解,是您考試的必備利器!

錯在阿摩,贏在考場!
錯在阿摩,贏在考場!

搜尋:In 1955 the first Disneyland _ in Califo..

  • I LOVE YAMOL! 43 by Tr. Kelly
    My dream is to be an English teacher. I want to b..
  • 減重可吃水果?1天要吃2千卡? Call-in衛署幫自己甩肉 12 by 林岑岑
    減重期間不能吃甜的水果?真有能局部瘦到蝴蝶袖、掰掰手的運動?減肥迷思千百種,衛生署國民健康局去年..
  • 閉鎖症候群(locked-in syndrome) 34 by Reui Fen Huang
    『閉鎖症候群』是一種神經內科病人中非常危險,悲慘而預後很壞的狀況: 病人神智及感情一切正常,除了..
  • 寫作的認知策略(Cognitive Strategy Instruction in Writing,CSIW) 38 by Reui Fen Huang
    寫作的認知策略(Cognitive Strategy Instruction in Writing..
  • 有關in+形容詞的成語 72 by falien2526
    英文裡有很多 in+形容詞的片語,不知哪裡可以找到許多這種例子。
The automobile solved some very important problems for most people, but in doing so, poisoned our air, choked our cities with traffic, and contributed toward the destruction of some of the beauty of our natural landscape. Antibiotics certainly solved some significant problems for almost all people, but in doing so, resulted in the weakening of what we call our immune systems. Television solved several important problems, but in solving them, changed the nature of political discourse, led to a serious decline in literacy, and quite possibly made the traditional process of socializing children impossible. It is doubtful that one can think of a single technology that did not generate new problems as a result of its having solved an old problem. Of course, it is sometimes very difficult to know what new problems will arise as a result of a technological solution. Benedictine monks invented the mechanical clock in the thirteenth century in order to be more precise in performing their canonical prayers, which they needed to do seven times a day. Had they known that the mechanical clock would eventually be used by merchants as a means of establishing a standardized workday and then a standardized productthat is, that the clock would be used as an instrument for making money instead of serving God – the monks might have decided that their sundials and water clocks were quite sufficient. Had Gutenberg foreseen that his printing press with movable type would lead to the breakup of the Holy Roman Catholic and Apostolic Church, he surely would have used his old wine press to make wine but not books. In the thirteenth century perhaps it didn’t matter so much if people lacked technological vision; perhaps not even in the fifteenth century. But in the twenty-first century, we can no longer afford to move into the future with our eyes tightly closed.
【題組】77.The first clock in history was invented to ________.
(A) decorate a church
(B) keep time
(C) make money
(D) play music
編輯私有筆記
答案:B
難度:適中
10
 阿摩:有沒有達人來解釋一下?
倒數 6天 ,已有 0 則答案


In the first quarter of 2008, over two million sheep were _____ to prevent the spread of foot and mouth disease.
(A) expounded
(B) libeled
(C) scurried
(D) culled
編輯私有筆記
答案:D
難度:適中
3F
Yu-chi Huang 國三下 (2011/07/16 00:00)
To cull animals means to kill the weaker animals in a group in order to reduce their numbers.
To save remaining herds and habitat, the national parks department is planning to cull 2000 elephants.
4F
Yu-chi Huang 國三下 (2011/07/16 00:03)

v.屠殺

Since the outbreak of foot-and mouth disease, hundreds of pigs have been culled. = slaughter

5F
Iris Lee 高一上 (2012/07/24 21:48)
  • expound (v.) 詳解、闡述
A gaseous hydrogen leak on the space shuttle Endeavour forced NASA to cancel Saturday's planned launch. The leak is similar to _______ that happened during the first launch attempt of space shuttle Discovery in March.
(A) the moment
(B) the reason
(C) the way
(D) the one
編輯私有筆記
答案:D
難度:簡單
1F
Iris Lee 高一上 (2012/07/25 00:03)
題目:
  • gaseous (a.) 氣體(狀態)的
  • hydrogen (n.) 氫
36-40 One of the most important social developments that helped to make possible a shift in thinking about the role of public education was the effect of the baby boom of the 1950's and 1960's on the schools. In the 1920's, but especially in the Depression conditions of the 1930's, the United States experienced a declining birth rateevery thousand women aged fifteen to forty-four gave birth to about 118 live children in 1920, 89.2 in 1930, 75.8 in 1936, and 80 in 1940. With the growing prosperity brought on by the Second World War and the economic boom that followed it, young people married and established households earlier and began to raise larger families than had their predecessors during the Depression. Birth rates rose to 102 per thousand in 1946, 106.2 in 1950, and 118 in 1955. Although economics was probably the most important determinant, it is not the only explanation for the baby boom. The increased value placed on the idea of the family also helps to explain this rise in birth rates. The baby boomers began streaming into the first grade by the mid-1940's and became a flood by 1950. The public school system suddenly found itself overtaxed. While the number of schoolchildren rose because of wartime and postwar conditions, these same conditions made the schools even less prepared to cope with the flood. The wartime economy meant that few new schools were built between 1940 and 1945. Moreover, during the war and in the boom times that followed, large numbers of teachers left their profession for better-paying jobs elsewhere in the economy. Therefore, in the 1950's and 1960's, the baby boom hit an antiquated and inadequate school system. Consequently, the "custodial rhetoric" of the 1930's and early 1940's no longer made sense; that is, keeping youths aged sixteen and older out of the labor market by keeping them in school could no longer be a high priority for an institution unable to find space and staff to teach younger children aged five to sixteen. With the baby boom, the focus of educators and of laymen interested in education inevitably turned toward the lower grades and back to basic academic skills and discipline. The system no longer had much interest in offering nontraditional, new, and extra services to older youths.
【題組】40. Which of the following best characterizes the organization of the passage?
(A) The second paragraph presents the effect of circumstances described in the first paragraph.
(B) The second paragraph provides a fictional account to illustrate a problem presented in the first paragraph.
(C) The second paragraph argues against a point made in the first paragraph.
(D) The second paragraph introduces a problem not mentioned in the first paragraph.
編輯私有筆記
答案:A
難度:適中
1F
Coco Lin 高一上 (2011/05/05 13:01)

原文在??????
2F
Alina Lin 小四下 (2011/05/20 10:37)

題目不完整

41-45 What we today call America folk art was, indeed, art of, by, and for ordinary, everyday "folks" who, with increasing prosperity and leisure, created a market for art of all kinds, and especially for portraits. Citizens of prosperous, essentially middle-class republicswhether ancient Romans, seventeenth-century Dutch burghers, or nineteenth-century Americanshave always shown a marked taste for portraiture. Starting in the late eighteenth century, the United States contained increasing numbers of such people, and of the artists how could meet their demands. The earliest American folk art portraits come, not surprisingly, from New Englandespecially Connecticut and Massachusetts—for this was a wealthy and populous region and the center of a strong craft tradition. Within a few decades after the signing of the Declaration of Independence in 1776, the population was pushing westward, and portrait painters could be found at work in western New York, Ohio, Kentucky, Illinois, and Missouri. Midway through its first century as a nation, the United States' population had increased roughly five times, and eleven new states had been added to the original thirteen. During these years the demand for portraits grew and grew, eventually to be satisfied by the camera. In 1839 the daguerreotype was introduced to America, ushering in the age of photography, and within a generation the new invention put an end to the popularity of painted portraits. Once again an original portrait became a luxury, commissioned by the wealthy and executed by the professional. But in the heyday of portrait paintingfrom the late eighteenth century until the 1850's—anyone with a modicum of artistic ability could become a limner, as such a portraitist was called. Local craftspeoplesign, coach, and house paintersbegan to paint portraits as a profitable sideline; sometimes a talented man or woman who began by sketching family members gained a local reputation and was besieged with requests for portraits; artists found it worth their while to pack their paints, canvases, and brushes and to travel the countryside, often combining house decorating with portrait painting.
【題組】42. According to the passage, where were many of the first American folk art portraits painted?
(A) In western New York.
(B) In Illinois and Missouri.
(C) In Connecticut and Massachusetts.
(D) In Ohio.
編輯私有筆記
答案:C
難度:簡單
1F
Allison Tu 高三下 (2012/02/16 19:13)
太長了,懶得看