關於阿摩
40萬題免費題庫,最詳盡的詳解,是您考試的必備利器!

錯在阿摩,贏在考場!
錯在阿摩,贏在考場!

搜尋:antique

  • 英文測驗3500題分享 2151 by Yami妞
    英文綜合練習題3500題 (B)01.Being a police officer is ____..
     Training to communicate across cultures has long been part of the preparation for executives moving overseas to work. But now, the training is increasingly important for employees who may never leave the country, yet will work closely with companies and people around the world.    “Whether a multinational or a start-up business out of a garage,everybody is global these days,” said Dean Foster, president of DeanFoster Associates, an intercultural consultancy in New York. “Intoday’s economy, there is no room for failure. Companies have tounderstand the culture they are working in from Day 1.”     Mr. Foster recounted how an American businessman recently gave four antique clocks wrapped in white paper to a prospective client inChina. What the man did not realize, he said, was that the sounds of the words in Mandarin for clock and the number four are similar tothe sounds of the word for death, and white is a funeral color in many Asian countries. “The symbolism was so powerful,” Mr. Foster said,“that the man lost the deal.”     The military and foreign service have a tradition of preparingpersonnel and their families, but the corporations “are really the newcomers,” said Anne P. Copeland, executive director of the Interchange Institute, a research and consulting organization inBrookline, Massachusetts.

【題組】49. The American businessman mentioned in the above article lost his deal because
(A) His prospective client in China wants more antique clocks.
(B) He did not wrap his gift when he delivered it to his prospective client.
(C) There’s no room for his client in China to store the antique clocks.
(D) The gift he chose to give raged his client in China.
編輯私有筆記
答案:D
難度:簡單
A: Have the prices of the antique cars gone down recently? B: _______________________ 
(A)No, on the contrary, they are much higher now. ‚
(B)No, the cars are broken. ƒ
(C)Yes, I have some of them. „
(D)Yes, it is impossible.
編輯私有筆記
答案:A
難度:簡單
最佳解!
Evan Lin 高一上 (2012/11/24 14:45)
antique  古代的, 古老的 O.....看完整詳解
1F
Aicture Lai 國三下 (2012/05/31 11:50)

最近古董車的價格下降嗎

 

4.He borrowed a very ____ antique from his uncle last year.
(A) expansive
(B) executive
(C) excessive
(D) expressive
(E) expensive
編輯私有筆記
答案:E
難度:簡單
10
 阿摩:有沒有達人來解釋一下?
倒數 2天 ,已有 0 則答案


30. An artist who was recently traveling on a ferry to the southern island discovered ______ a long lost antique Greek vase.
(A). at random
(B). by chance
(C). in turn
(D). on occasion
編輯私有筆記
答案:B
難度:適中
                                  A
    How should one invest a sum of money in these clays of inflation (通货膨胀)? Left in a bank it will hardly keep its value, however high the interest rate. Only a brave man, or a very rich one, dares to buy and sell on the Stock Market. Today it seems that one of the best ways to protect your savings, and even increase your wealth is to buy beautiful objects from the past. Here I am going to offer some advice on collecting antique clocks, which I personally consider are among the most interesting of antiques.
   I sometimes wonder what a being from another planet might report back about our way of life. "The planet Earth is ruled by a mysterious creature that sits or stands in a room and makes a strange ticking sound. It has a face with twelve black marks and two hands. Men can do nothing without its permission, and it fastens its young round people's wrists so that everywhere men go they are still under its control. This creature is the real master of Earth and men are its slaves."
     Whether or not we are slaves of time today depends on our culture and personality, but it is believed that many years ago kings kept special slaves to tell the time. Certain men were very clever at measuring the time of clay according to the beating of their own hearts. They were made to stand in a fixed place and every hour or so would shout tire time. So it seems that the first clocks were human beings.
     However, men quickly found more convenient and reliable ways of telling the time. They learned to use the shadows cast by the sun. They marked the hours on candles, used sand in hour- glasses, and invented water-clocks. Indeed, any serious student of antique should spend as much time as possible visiting palaces, stately homes and museums to see some of the finest examples of clocks from the past.
    Antique clocks could be very expensive, but one of the joys of collecting clocks is that it is still possible to find quite cheap ones for your own home. After all, if you are going to be ruled by time, why not invest in air antique clock and perhaps make a future profit?

【題組】41. According to the passage, collecting antique clocks____.
(A) can hardly keep the value of your savings
(B) will cost much of your savings
(C) may increase your wealth
(D) needs your bravery
編輯私有筆記
答案:C
難度:適中