關於阿摩
40萬題免費題庫,最詳盡的詳解,是您考試的必備利器!

錯在阿摩,贏在考場!
錯在阿摩,贏在考場!

搜尋:equalize

7 v. to straighten; to flatten; to make even; to equalize
(A) assort
(B) content
(C) level
(D) sample
編輯私有筆記
答案:C
難度:困難
10
 阿摩:有沒有達人來解釋一下?
倒數 5天 ,已有 0 則答案


B The surprising experiment I am about to describe proves that air is all around you and that it presses down upon you. Air pressure is a powerful force. When you swim underwater, you can feel water pushing down on your body. The air all around you does the same. However, your body is so used to it that you do not notice this. The pressure is caused by a layer of air called the atmosphere. This layer surrounds the Earth, extending to about five kilometers above the Earth’s surface. The following experiment is an easy one that you can do at home. But make sure that you are supervised, because you will need to use matches. Now for the experimentWhat you need •A hard-boiled egg without the shell •A bottle with a neck slightly smaller than the egg •A piece of paper •A match Method 1) Check that the egg will sit firmly on the neck of the bottle. 2) Tear the paper into strips and put the strips into the bottle. 3) Light the paper by dropping a burning match into the bottle. 4) Quickly sit the egg on the neck of the bottle. Result Astonishingly, the egg will be sucked into the bottle. Your friends will be amazed when you show them the experiment. But be careful when you handle matches. Why it happened As the paper burns, it needs oxygen and uses up the oxygen (air) in the bottle. The egg acts as a seal in the neck of the bottle, so no more air can get inside. This reduces the air pressure inside the bottle. The air pressure must equalize, so more air from outside must enter the bottle. The outside air pressure against the egg and then the egg is pushed into the bottle! This proves that air is all around and that it is pressing down on it.
【題組】61. In the experiment, the burning inside the bottle can___.
(A) equalize the air pressure inside and outside
(B) make a seal in the neck of the bottle
(C) finish up the oxygen inside the bottle
(D) produce more oxygen inside the bottle
編輯私有筆記
答案:C
難度:適中
1F
步筱昕 高三下 (2014/08/01 09:55)
细节理解题。 根据最后一段第一句As the paper burns, it needs oxygen and uses up the oxygen air in the bottle. 可知。