關於阿摩
40萬題免費題庫,最詳盡的詳解,是您考試的必備利器!

錯在阿摩,贏在考場!
錯在阿摩,贏在考場!

搜尋:which of the following is not the goal s..

  • 新學習時代:老師一定要做的四個轉型 65 by Hui Lin
    面對新世代的學生,老師如何掌握邁入十二年國教的新契機,跳脫基測的制約,讓自己轉型、升級,成為二十..
  • 英文測驗3500題分享 2172 by Yami妞
    英文綜合練習題3500題 (B)01.Being a police officer is ____..
  • 英文片語克漏字慣用語整理1~4 1593 by wen
    <第一單元> 1. above all 尤其是;最重要的是 He is hardw..
  • I LOVE YAMOL! 43 by Tr. Kelly
    My dream is to be an English teacher. I want to b..
  • 朗文詞典核心高頻單詞2000 156 by Ming Chang C
    List of Words Used in Longman Dictionary of Conte..
  • out of the question & out of question 的意思 6 by 高普考/三四等/高員級◆英文
    那是一定不可能的啦!   It is out of the question !       通常,當人家問你一個問題,你覺..
  • out of question vs out of the question 12 by 教甄教程◆英文
    口訣 out of question    (3個字)   =沒問題   ----->yes out of the question&nb..
  • 東西方教育觀「虎媽的戰歌」(Battle Hymn of the Tiger Mother) 1 by 教檢(教師檢定)◆教育原理與制度
    【解】「虎媽的戰歌」(Battle Hymn of the Tiger Mother) 作者:蔡美兒。這是一個媽媽、兩個女兒、兩隻狗的故事。這個故事原本要說的是中國父母教養小孩比西方父母高明之..
  • The different beauty definition of the different countries 31 by 高普考/三四等/高員級◆英文
    In North America and Europe, a slim woman is regarded as a beautiful person. But in many parts of ..
  • Plato And Planet 21 by 高普考/三四等/高員級◆英文
    It is easy to understand why the Greeks found geocentric cosmology so appealing. Night after night..
IV. 閱讀測驗:下面兩篇短文共有 10 題,每篇有 5 題,為 41−50 題,請閱讀短文 後,選出最適當的答案。 ▲ 閱讀下文,回答第 41−45 題     The phenomenon of undrafted Harvard grad and previous NBA benchwarmer Jeremy Lin is translating into serious money, as Knicksticket prices soar and stores can’t keep up with demand for Lin jerseys and “Linsanitymerchandise.    Not long after being let go by two NBA teams (Rockets, Warriors), Lin is the biggest story in basketball. He’s led the Knicks to five straight wins, highlighted by a dominant, 38-point performance against the Lakers. In any event, fans can’t seem to get enough of Lin and his “Lincredibleunderdog success story. Since he started his magical run on February 4, Lin’s #17 jersey has been the NBA’s best seller. Yahoo! Sports also reports that since Linsanity surfaced, Knicks merchandise sales have been tops in the NBA, sports stores in midtown Manhattan have sold out multiple shipments of Lin gear, the Knicks have jacked up ticket prices by 27%, and the stock price of the team ownership (Madison Square Garden Co.) has risen 6.2%.    Apparel manufacturers seem unable to keep up with the surprise demand for Lin gear. The Knicks Store website currently states that it is sold out of Lin’s home and road jerseys. As expected in today’s economy, though, when traditional methods come up short, entrepreneurs on the web fill in the gaps. A “Jeremy Lin” search at eBay yields 6,598 results, including signed playing cards, jerseys, and T-shirts. At design-your-own merchandise site Cafè Press, there are currently 21 different designs, including Linsanity pajamas and Linsanity iPad cases, both with Chinese lettering.  Lin’s breakout would be a great story no matter what his ethnic background, but the fact that so few NBA players look like him—his parents are from Taiwan—has boosted the Lin phenomenon to the next level. And, speaking of Asia, that’s where Linsanity may be its most insane. Reuters and others note that the biggest market for the NBA outside North America is China. Tens of millions of Chinese fans have been watching Lin’s highlights on state-run sports channels over the past weeks. Especially after the retirement of China’s Yao Ming last year, Lin looks to be a crowd favorite— and a dream spokesperson for all sorts of brands and products.
【題組】41. Which of the following is NOT about Lin’s surprising success?
(A) He had the 38-point performance in the Knicks vs. Lakers game.
(B) The sale of his No. 17 jersey was stagnant.
(C) A wide selection of Lin-themed merchandise can be made available.
(D) He was the biggest contributor of Knicksfive consecutive wins.
編輯私有筆記
答案:B
難度:適中
10
 【站僕】摩檸Morning:有沒有達人來解釋一下?
倒數 5天 ,已有 0 則答案


Question 40-45 Archaeological literature is rich in descriptions of pot making. Unlike modern industrial potters, prehistoric artisans created each of their pieces individually, using the simplest technology but demonstrating remarkable skill in making and adorning their vessels. Line The clay used in prehistoric pot making was invariably selected with the utmost care: (5) often it was traded over considerable distances. The consistency of the clay was crucial: it was pounded meticulously and mixed with water to make it entirely even in texture. By careful kneading, the potter removed the air bubbles and made the clay as plastic as possible, allowing it to be molded into shape as the pot was built up, When a pot is fired. It loses its water and can crack, so the potter added a temper to the clay, a substance that (10) Helped reduce shrinkage and cracking. Since surface finishes provided a pleasing appearance and also improved the durability In day-to-day use, the potter smoothed the exterior surface of the pot with wet hands. Often A wet clay solution, known as a slip, was applied to the smooth surface. Brightly colored Slips were often used and formed painted decorations on the vessel. In later times. glazes (15) came into use in some areas. A glaze is a form of slip that turns to a glasslike finish during high-temperature firing. When a slip was not applied, the vessel was allowed to dry slowly until the external surface was almost like leather in texture. It was then rubbed with a round stone or similar object to give it a shiny, hard surface. Some pots were adorned with incised or stamped decorations. (20) Most early pottery was then fired over open hearths. The vessels were covered with Fast-burning wood; as it burned, the ashes would all around the pots and bake them Evenly over a few hours. Far higher temperatures were attained in special ovens, known As kilns, which would not only bake the clay and remove its plasticity, but also dissolve Carbons and iron compounds. Kilns were also used for glazing, when two firings were Needed, Once fired, the pots were allowed to cool slowly, and small cracks were repaired Before they were ready for use.
【題組】49. Look at the termstemper”(line9), “glazes”(line14), “kilns”(line23), and “compounds”(24). Which of these terms is NOT defined in the passage?
(A) temper
(B) glazes
(C) kilns
(D) compounds
編輯私有筆記
答案:D
難度:非常困難
The Van Gogh Museum One of the most popular artists for over a century has been Vincent van Gogh. Born in the Netherlands in 1853, van Gogh did not begin his painting career until he was almost 30 and he died before he turned 40. Within one short decade, van Gogh produced a truly huge amount of art, including 860 oil paintings and 1,300 other works. Van Gogh’s tragic life ended in an apparent suicide. He had suffered mental illness, hopeless love, and nearly no appreciation of his art except for that from his brother and sister-in-law, who supported him. Within a few years after his death, however, many people around the world began to realize that they had lost a genius artist. Fortunately, much of van Gogh’s work has been collected at the Van Gogh Museum in Amsterdam, the capital of the Netherlands. Conveniently located, the Van Gogh Museum attracted some 1.5 million visitors per year. Though unknown in his lifetime, today Vincent van Gogh is an icon. If you are not yet one of his millions of fans, you will be after a trip to the Van Gogh Museum.
【題組】33. Which of these topics is NOT discussed in the article?
(A) Van Gogh’s painting career
(B) the detailed buildings of the Van Gogh Museum
(C) Van Gogh’s personal problems
(D) the location of the Van Gogh Museum ˉ
編輯私有筆記
答案:B
難度:適中
10
 【站僕】摩檸Morning:有沒有達人來解釋一下?
倒數 3天 ,已有 0 則答案


IV. 閱讀測驗:下面兩篇短文共有 10 題,每篇有 5 題,為第 41 - 50 題,請閱讀 短文後,選出最適當的答案。     A blog can be considered as a journal that can continuously allow the users to update their own words and post their work online through software. Its simple interface is so easy to perform, demanding no professional knowledge of web scripting. Thus, anyone who can create a basic word document can create and maintain a blog. In addition, one can even add pictures or audio files to improve a blog’s attractiveness. What’s more, a blog is interactive in the sense that readers can respond with comments in just a few steps. Online forums can also take place on any blog site.     Most blogs on the Internet are personal or journalistic. However, there have been an increasing number of people using blogs in education. In terms of teaching and learning, students could use a personal blog to document and demonstrate their development over time. Hence, blogs could be used to monitor and assess studentswork as well as encourage interactions between students and teachers.     Blogs can be used in many different ways. One of them is to provide tools for reading in a language other than one’s mother tongue, through the interactive nature of blogs. One can read and also comment on what one reads with the expectation of a little discussion and a quest for common interests and individual differences. By writing on blogs, people can get feedback from other audiences all over cyberspace. Students have an opportunity to read things they are interested in and write things they truly wish to write, thereby combining their texts with conversations in a very personal and stimulating way. In other words, blogs allow people to exchange information without space and time constraints to broaden their knowledge and meet personal needs and interests at the same time.
【題組】42. Which of these statements is NOT stated in the passage above?
(A) Time constraints prevent a lot of people from using blogs.
(B) It is quite meaningful to read and write for real purposes through blogging.
(C) People who have similar interests can discuss interactively on blogs.
(D) Anyone who can use word documents would be able to create their own blogs.
編輯私有筆記
答案:A
難度:困難
第五大題:閱讀測驗 (每題2分,共30分) 第44至46題為題組 As we learned that many animals can think, what’s more, some of them can do the job like humans do. Members of one of the finest detective forces in the world wear no badges and carry no guns. Their only weapons are their strength and courage and a diploma from an intensive school--- the Police Dog Center near Ottawa, Canada. From the time he enters school, each dog recruit is instilled with severe military discipline. First he is taught to obey, sit and lie down. Next comes field training where he learns how to track down clues, guard prisoners, and rescue a drowning man or a victim pinned under a fallen tree. Another difficult lesson the dog detective must master is to accept food only once a day, and from no one but his trainer. This lesson is his best insurance against the jaws of a baited trap or the painful death from poisoned meat. In his final lessons the Police Service dog learns to jump through windows, to climb up and down ladders and to capture an armed man without getting shot. Not only must he be tough, but the dog must be a gentleman, too, because many of his missions are retrieving lost children.
【題組】44. Which of these qualities is NOT required of a police dog in Canada?
(A) Courage.
(B) Strength.
(C) Discipline.
(D) Beauty.
編輯私有筆記
答案:D
難度:適中