主題:between & among 之用法


想要觀看完整全文,請先登入

between:"在(兩者)之間",一般只指在兩者或兩部分之間。  例如:    1. There is a profound and lasting friendship between China and the US.     中美兩國之間有深厚和永恆的友誼。    2. The theater is between the book store and the bank.     鴨綠江介於中朝兩國之間。 注意:偶爾between也可用來指三個或三個以上之間,這種情況實際上,仍是指其中一    個和其他中間的一個之間的關係。 如:    1. Tom sits between Tony, and other students.     湯姆坐在湯尼和其他同學之間。   2. The friendly relations between the peoples are profound and lasting.     各個民族之間的友好關係是深厚的和永恆的。 among:"在……中間";表示在三個或三個以上的人或物中間,後面通常接集體名   詞或可數名詞複數形式。  例如:    1. I saw him among the crowd.     我看見他在人群中。   2. He cam..

想要觀看完整全文,請先登入


關鍵字:amongbetween中美之間人群兩者友誼永恆深厚用法